Ako na valentínsky večer? Skúste náš tip!

Ako na valentínsky večer? Skúste náš tip!

10. februára 2018, Bohemia Sekt, sekt, valentín, valentínska večera, alkohol, nápoje

Sponzorovanej odkazy:

Vynikajúca večera, čerstvo rezané ruže, zvodná bielizeň, lahodný dezert, mihotavý plamienok sviečky… Čo vašej valentínskej večeri len chýba? Možno je to fľaša vynikajúceho sektu, ktorá podčiarkne romantickú atmosféru a zbaví vás posledných zvyškov stresu. Aj v tomto smere sa pre najromantickejší večer v roku ponúka niečo skutočne špeciálne. Vybranou fľašou alkoholu môžete skvele doplniť vašu večeru, alebo jej prostredníctvom priamo vyjadriť svoju neutíchajúcu lásku. Ako? Inšpirujte sa našimi tipmi, ktoré ocenia všetci zamilovaní. A máme niečo aj pre tých, ktorí piť nechcú, alebo nemôžu.

Povedzte to sektom

Chcete svoju drahú polovičku potešiť skutočným darčekom od srdca? Potom bude personalizovaný darček zásahom do čierneho. Bohemia Sekt pre túto príležitosť predstavuje sekt La Fleur. Oslní vás intenzívna aróma pripomínajúca rozkvitnuté ruže a muškáty, plná šťavnatá chuť, elegantné a bohaté perlenie, ale predovšetkým pribalená prepisovačka, vďaka ktorej môžete napísať osobne zamilovaný odkaz priamo na fľašu.

Oslávte mesiac lásky

Pre skutočných „fajnšmekrov“ a znalca sektu je tu prvotriedne šumivé víno Bohemia Sekt Prestige rosé brut, ktoré je vyrábané tradičnou metódou kvasenia vo fľaši. Eleganciu vášmu romantickému večeru dodá svetlo lososová farba s oslnivými odtieňmi ružového zlata i prekvapivá a krásna vôňa lesných jahôd a malín. Tento sekt bude tou správnou voľbou, ak chystáte na večeru napríklad grilovanú rybu, krevety, homára, alebo ľahký zeleninový šalát. Jeho chuť vynikne tiež spolu s čerstvým ovocím.

Bez kvapky alkoholu

Nie vždy je však samozrejme alkohol pri valentínskej večeri nutný. Možno práve čakáte bábätko, čaká vás skoré vstávanie, alebo jednoducho nie je chuť. Ak si aj napriek tomu chcete užiť jeden zamilovaný prípitok, môžete siahnuť po nealkoholickom sekte Bohemia Sekt rosé. Možno vás prekvapí, že jeho výroba nie je jednoduchá a jedná sa o zložitý proces, kedy sa alkohol šetrne odoberá vo vákuu. V nápoji tak zostávajú uchované aromatické látky a tešiť sa môžete na harmonickú a sviežu chuť i krásnu ružovú farbu.

Foto: Bohemia Sekt

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii nápoje a drinky.