Must have roku 2018? Tuhý parfum!

Must have roku 2018? Tuhý parfum!

8. februára 2018, Parfum, tuhý parfum, mydlo, krém na ruky, kozmetika, Sabe Masson

Sponzorovanej odkazy:

Kozmetické firmy prichádzajú s viac, či menej zaujímavými novinkami každú chvíľu. Niektoré sa ujmú, iné sú rýchlo nahradené inými. Medzi tie, ktoré však rozhodne stoja za pozornosť, patrí novinka francúzskej značky Sabe Masson, ktorá pred nedávnom prvýkrát predstavila „parfum v tyčinke“.

Tuhé parfumy v Debut Shop

Za značkou Sabe Masson stojí Isabelle Masson-Mandonnaud, žena, ktorá má čo dočinenia aj so značkami Sephora či Crazylibellule and the Poppies. Práve pod jej vedením bol predstavený „parfum v tyčinke“, ktorý má na rozdiel od klasických parfumov viac výhod, než len to, že vonia. Vďaka svojmu zloženiu totiž sa tiež stará o našu pokožku. Jeho hlavnou zložkou je bambucké maslo, ktoré sa môže pýšiť vysoko regeneračnými účinkami a dokáže krásne zvláčniť pokožku. Medzi ďalšie zložky ktoré rozmaznávajú kožu potom v tuhých parfumoch nájdeme tiež deriváty kokosového oleja, kandelilový vosk, hypoalergénnu zmes rastlinných olejov, karnaubský vosk, vitamín E a eugenol. V súlade so súčasnými trendmi vo výrobe kozmetiky bez zbytočných chemikálií tu potom nečakajte parabény, parafín ani alkohol. Samozrejme tiež nie sú testované na zvieratách.

Vyberte si z desiatich vôní

Skôr, než k parfumom privoniate, vás oslní už ich dizajn. Sú ukryté v tyčinke z recyklovaného papiera a svojím tvarom pripomínajú rúž. Ich balenie je praktické a vojde sa do každej kabelky. Zdobia ich najrôznejšie vzory a abstraktné tvary pestrých farieb. Vyberať si však zrejme budete predovšetkým na základe vôní. Na výber je ich hneď desať. Niektoré, ako napríklad Né Des Roses, pripomínajú rozkvitnutú záhradu a tvorí ich hruška, frézia, ruža, pivonka, či ľalia. Striptease Flowers zase poteší milovníkov citrusových tónov, je totiž tvorená mandarínkou, bergamotom, pomarančovým kvetom a otočníkom. Artist potom oslní vôňou korenia, cédrového dreva, pačuli, či grapefruitu. Copacabana vás oslní tónmi pomarančového lístia, ružového korenia, citrónu, fialky a dubového machu. Ako doplnok k parfumu si potom môžete zakúpiť aj toaletné mydlá, alebo krém na ruky.

Foto: Sabe Masson

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.