Starajte sa o svoju pleť a liečte ju zároveň. My vieme ako!

Starajte sa o svoju pleť a liečte ju zároveň. My vieme ako!

18. februára 2018, starostlivosť o pleť, liečba pleti, kozmetika, čistenie pleti, Natinuel, talianska značka

Sponzorovanej odkazy:

Bez ohľadu na vek, je dôležité starať o svoju pleť. Z okolia na nás pôsobia škodlivé látky vo vzduchu, smog, rôzne výpary a ďalšie. Tiež líčenie a dennodenný make-up sa podieľa na upchávanie pórov. A nakoniec stres a zhon robia pleť sivú a vráskavú. Starostlivosť o pleť by sa teda mala stať každodenným rituálom ženy. Značka Natinuel sa o pleť nielen stará, ale zároveň ju lieči a hojí.

Ošetrujúci a liečiaci rad prípravkov Cleanser

Možno sa pýtate, čím sa líšia prípravky radu Cleanser značky Natinuel, od iných prípravkov. Odpoveď je jasná. Je to najmä vďaka ich zloženiu a funkcii. Teda konkrétne – prípravky neobsahujú SLS-SLES (sulfáty), ktoré bežne ničia ochranný povrchový lipidový film pleti. Naopak obsahujú pre pleť dôležité kyseliny, vitamín E, avokádový olej, výťažok z harmančeka, nechtíka a hamamelu. Ako je už známe, od pradávnych čias využívali babky bylinkárky najmä harmanček a nechtík, ako liečivé byliny. Prípravky Cleanser nielen, že teda neničia ochrannú vrstvu pleti, ale aj pleť liečia. Nejedná sa tak o obyčajné očistenie pleti, ale aj o dodanie sviežosti, hĺbkové ošetrenie a začatie liečby pleti.

Cleanser 5 pre jemnú a citlivú pleť

Ak vás trápi citlivá pleť, bude pre vás vhodným prípravkom Cleanser 5. Ten obsahuje kyselinu jablčnú a laktobionovú, so silnými antioxidačnými účinkami. Nemusíte sa ale báť podráždenej, dehydrovanej, vysušenej a začervenanej pleti. K tomu nedochádza vďaka obsahu vitamínu E, avokádového oleja a liečivého výťažku z harmančeka. Kyseliny pleť prečistia, vitamín jej dodá potrebnú energiu a zdravý vzhľad, olej pleť hydratuje a uchováva vláčnu a harmanček ju lieči. To všetko v jednom prípravku Cleanser 5, ktorý bežne zakúpite za 27 € vrátane DPH (150ml).

Ďalšie prípravky od Natinuel

Okrem toho rad Cleanser ponúka aj prípravky, pre ďalšie druhy pleti

  • Cleanser 9 Strong pre aknóznu pleť (25 €, 150ml)
  • Cleanser 8 pre normálnu a zmiešanú pleť (25 €, 150ml).
  • CLEAN MAKE UP – univerzálny prípravok, vhodný pre každú pleť. Jedná sa o odličovač make-upu, ktoré využijete takmer denne. Dokonale vyčistí pleť, odstraňuje a rozpúšťa nečistoty a je vhodný aj na očné okolie. Obsahuje avokádový olej, ktorý navracia pokožku do normálneho stavu. Ďalej v ňom nájdete výťažok z harmančeka, hamamel a ovos siaty, čo pre vašu pleť znamená liečebný proces, čistotu a dokonalú hydratáciu. Dostanete ho za 22 € vrátane DPH (150ml).

Značka Natinuel – next generation, prináša čistiaci rad Cleanser, ktorý sa o pleť nielen stará, ale zároveň ju lieči a hojí.

Zdroj foto: Natinuel

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii ostatné a parfémy a kozmetika.