Krásne a prírodné vlny? Jedine s Beach Wave Ocean!

Krásne a prírodné vlny? Jedine s Beach Wave Ocean!

14. februára 2018, Beach Wave Ocean, NATULIQUE, sprej, vlasy, starostlivosť o vlasy

Sponzorovanej odkazy:

NATULIQUE je prírodná profesionálna vlasová kozmetika, ktorá podľa škandinávskej tradície, používa vysoko kvalitné prírodné produkty pre výrobky na starostlivosť o vlasy.

Neustále sa vyvíjajúca profesionálna vlasová kozmetika NATULIQUE z prírodných produktov robí to najlepšie, čo trh s prírodnou vlasovou kozmetikou ponúka. Svoje výrobky netestuje na zvieratách, využíva recyklované a recyklovateľné obaly, certifikáciu kvality 360 BIOCERT ORGANIC © a takmer stopercentne prírodné ingrediencie.

Vlasy ako od mora – kedykoľvek a kdekoľvek

Voda z mora robí divy aj s našimi vlasmi, mnohým z nás vykúzli nádherné, prírodné a sexi vlnky, ktoré zdobia našu do bronzova opálenú pleť. Ako ale tohto prirodzeného krásneho účesu docieliť, aj keď práve nie sme na dovolenke pri mori? Väčšinou to ide horko ťažko. Ale nemusíte sa báť, už totiž poznáme riešenie. S novinkou prírodnej značky ** Natalique Beach Wave Ocean Spray ** si tento plážový účes môžete užívať aj doma. Tento ** bio produkt ** vytvorí nádherné a prirodzené vlny, a zároveň vlasy vyživí a tým váš vzhľad dvojnásobne obohatí.

Čo sprej obsahuje?

  • Sprej Natalique Beach Wave Ocean obsahuje morskú soľ pochádzajúcu z hlbín mora bohatého na minerály, ktorá dodá vlasom potrebnú energiu a udržuje ich správnu vlhkosť.
  • Ďalej sú to bio certifikované morské riasy, ktoré sú bohaté na vitamíny, minerály a antioxidanty, ktoré napomáhajú najmä hojeniu pokožky a tiež udržujú korienky silné a až po končeky lesklé.
  • V spreji sa tiež nachádza extrakt z exotického ovocia Acai, ktoré je známe pre bohatosť na omega a aminokyseliny, horčík, zinok, ktorý vlasy potrebujú najviac a tiež vitamíny A, B, C a E, ktoré opäť korienky vyživujú, podporujú rast vlasov a udržuje pokožku hlavy zdravú.
  • Šťava z listov aloe vera tiež hojí pokožku veľmi dobre a pôsobí preventívne proti lupinám a dodáva podobné vitamíny ako Acai.
  • Sprej sa skladá aj z extraktu z listov olivovníka, ktorý nielen podporuje rast vlasov, ale dodáva už v vlasovému folikulu oslnivý lesk.
  • V neposlednom rade tu máme glycerín na báze kokosu, ktorý sa stará o hydratáciu krásnych vlniek a dodáva elasticitu na celý deň.

Touto čistou prírodnou silou vytvoria dokonalý styling pre vaše vlasy, zlepšia objem a navyše sa o vlasy jemne ** starajú **. Buďte zvodná rovnako ako na dovolenke a zároveň majte vlasy zdravé a pevné, krásne na pohľad!

Sprej NATALIQUE Beach Wave Ocean dostanete 200 ml za 30 €Sprej NATALIQUE Beach Wave Ocean dostanete 200 ml za 30 €

Sprej ocenia majiteľky všetkých typov vlasov, pretože je vhodný pre okamžitý styling – zvyšuje pružnosť, dodáva objem a pritom vytvorí tak krásny plážový vzhľad, po ktorom celý rok túžite. Výrobok je navyše vegánsky.

Sprej môžete nájsť na webových stránkach Natalique.cz

Zdroj foto: Natalique, Flickr.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Kubaščíková. Článok nájdete v kategórii ostatné, parfémy a kozmetika a vlasy a účesy.