Riasy ako bábika bez umelého predĺženia

Riasy ako bábika bez umelého predĺženia

12. februára 2018, dlhé riasy, rastové sérum, výživa

Sponzorovanej odkazy:

*Každá žena túži mať krásne dlhé riasy. Ale nie každá z nás chce mať umelo predĺžené riasy. Vplyvom líčenia, neodličovaním sa, zlej starostlivosti, či vekom naše riasy slabnú, rovnako ako vlasy, alebo čokoľvek iné na našom tele. Aj o riasy sa treba starať a starať sa o ne, doslova ako o oko v hlave. Vďaka modernej technológii a prírodným látkam tak vzniklo aj sérum na starostlivosť o riasy Hairplusrasy *.

Kde sa zrodilo sérum krásy

Pôvodom rakúska firma Toluru Cosmetics vyvinula ono úžasné sérum na riasy. Okrem riasového séra ponúka aj iné prípravky, ako je LipBoost – balzam na pery, LipScrub – peeling na pery, alebo EyeShine – emulzia slúžiaca pre očné okolie. Firma sa drží zásady, kedy všetky jej produkty sú vyrábané priamo v Rakúsku a nie sú testované na zvieratách. Jej produkty vznikajú pomocou výskumov v laboratóriách a stále ich inovujú. V nemecky hovoriacich krajinách potom našli okamžite obľubu. Produkty si obľúbili aj v Španielsku a Turecku. K nám, do Čiech a na Slovensko, potom prišli prostredníctvom stránky Hairplusrasy.cz, alebo ich môžete zakúpiť v kamennom obchode LABORATORY, v Prahe. Sama firma potom o svojich výrobkoch hovorí: „Naše znalosti a produkty pomáhajú ženám cítiť sa krásne.“

HairPlus – zázrak pre vaše riasy

HairPlus je sérum, ktoré bolo špeciálne vyvinuté na rast rias a obočia. Na Instagrame ho odporúča napríklad Andrea Verešová, ktorá často prijíma otázky, či má umelé riasy. Okrem iného ho odporúča taktiež na podporu rastu vlasov. Sérum svojím zložením stimuluje funkciu vlasových folikul, vďaka čomu dochádza k opätovnému rastu rias. Sérum taktiež zvyšuje elasticitu rias a tým pádom znižuje ich lámavosť pri každodennom namáhaní.

LipBoost – balzam pre zmyselnosť

Značka Tolura Cosmetics tiež ponúka spomínaný LipBoost, čo je vlastne lesk na pery a balzam v jednom. Vďaka použitiu kyseliny hyalurónovej dochádza k omladeniu pier, ich lesku a naplneniu. Kyselina má špeciálnu vlastnosť – nasávať vlhkosť z okolia a absorbovať 1000 × viac vody, než dokáže naša pleť. Ďalej vďaka zložke tripeptid-1 dochádza k zneškodňovaniu voľných radikálov a ochrane pier. LipBoost tak nielen chráni a vyživuje pery, ale tiež ich robí jemnejšími, elastickejšími a zmyselnými, vďaka zväčšovaciemu efektu. Možno ho použiť priamo na pery, bez podkladu, alebo naniesť na rúž.

Okienko „Vlastná skúsenosť redaktorky“

HairPlus

Keďže som chcela mať krásne dlhé riasy a zmyselné pery, ako každá žena, rozhodla som si produkty HairPlus a LipBoost darovať na Vianoce. Predtým som totiž nosila umelo predĺžené riasy a zakaždým, keď mi ich dali dole, moje vlastné riasy boli, ako keby ich niekto ostrihal nožnicami – krátke a slabé. Zo začiatku som mala s rastovým sérom problém. Jeho aplikácia na očné viečko (rovnako ako keď nanášate tekuté očné linky) mi nebola príjemná – sérum ma štípalo a pálilo. Začala som ho teda aplikovať priamo na riasy. Opatrne, tak aby sa sérum nedostalo do oka. A štípanie bolo preč. Nemusí to byť problém u všetkých, ale berte to ako tip pre tých z vás, ktoré by mali rovnako citlivé očká. Po iba dvoch týždňoch som začala pozorovať nepatrné rozdiely. Riasy mi naozaj začali rásť. Hoci som na to bola z počiatku nedôverčivá, teraz po štyroch týždňoch užívania sa viac a viac teším z nových výsledkov. Aj keď je sérum trošku drahšou záležitosťou, určite by som ho odporučila. Naviac vám vydrží až tri mesiace! Mne ale určite nie. Používam ho aj na medzierku na obočie, ktorá sa mi vytvorila zlou úpravou obočia a môžem povedať, že je už zaplnená. A tiež ho čas od času aplikujem ku korienkom vlasov na hlave. Budem si ho teda musieť kúpiť skôr, než za tri mesiace. Stojí to ale za tú investíciu. Len si vezmite, koľko vás mesačne stojí aplikácia umelých rias a aký výsledok (polámané a slabé riasy) vám to prináša. Toto je, teda za mňa, investícia do seba samotnej, ktorá vám vydrží a naopak vám riasy vylieči.

LipBoost

A keďže som využila vianočnú akciu, kde bol k rasovému séru zdarma tiež LipBoost, som majiteľkou karamelového balzamu. Má krásnu svetlú farbu a jeho lesk na perách vydrží pomerne dlho. Pri bozkávaní sa nezotiera. Po prvej aplikácii som cítila jemné brnenie a mentolový nádych, čo podľa môjho úsudku spôsobuje zväčšovací efekt. Nie je to však nepríjemné, nebojte sa. Naopak máte naozaj pocit plnších pier. A keďže tu a tam aj u mňa popraskajú pery, obzvlášť v zime, spozorovala som, že čím častejšie používam LipBoost, tým menej sa mi to deje. Pery začali byť vláčnejšie a príjemnejšie. Teraz už ho nosím aj „len tak – na doma“. Určite mám v pláne si zaobstarať aj bezfarebný LipBoost Classic, aby som ho mohla nosiť tiež nenalíčená. Takto sa mi totiž priateľ smeje, keď som odlíčená a mám len karamelovo sfarbené pery…

Zdroj foto: archív autorky, Pixabay.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii ostatné a parfémy a kozmetika.