Veselo a vzorovane: pre deti na Nilakids

Veselo a vzorovane: pre deti na Nilakids

8. februára 2018, Nila, deti, vzory, veselé farby, detská móda

Sponzorovanej odkazy:

Nila.cz je zástupcom mnohých značiek i dizajnérov a tiež vyrába svoje vlastné výrobky z ekologických materiálov, ktoré sú vhodné aj pre vegánov. Oblečenie tu nájdete pre ženy, mužov ale aj pre deti.

Móda je aj pre deti

Máte doma malú parádnicu, alebo roztomilého gentlemana a chcete im na zimu zaobstarať pohodlné a originálne oblečenie napríklad aj s funkčnou spodnou vrstvou? Na Nila nájdete napríklad mikiny, svetríky, kabátiky aj nohavice s veselými farbami a vzormi, ktoré sa v detských kolekciách len tak nevidia. Mnoho kúskov je teraz so zľavou v sezónnom výpredaji a dopravou zdarma, čo viac si priať! 

Farby a vzory

V poslednej dobe sa móda z minulosti vracia do prítomnosti. Oslovila dospelých, mladistvých a trochu retro štýlu preniklo už aj do detskej módy. Tú objavíte v detskej kolekcii na Nilakids, kde sa to hemží množstvom geometrických tvarov, zábavných potlačí a hlavne krásnymi farbami, ktoré sa deťom budú určite páčiť.

Organická bavlna od Mainio

Mainio je fínska značka, ktorá sa špecializuje na výrobu oblečenia pre ženy, mužov i deti len z organických materiálov. Táto kolekcia detského oblečenia, ktoré prináša internetový obchod Nila.cz, je vyrábaná len z organickej bavlny, vy tak máte istotu, že oblečenie bude vysoko kvalitné, pohodlné a navyše jednoduché, čo sa týka údržby. Táto kolekcia je vhodná pre deti do 12 rokov, pričom môžete niečo vybrať aj pre tých najmenších členov rodiny. Mainio na oficiálnych stránkach ukazuje aj kúsky z prechodu jeseň-zima, ako sú napríklad body, dupačky, či maličké šatôčky pre roztomilé princezničky. Všetko s orientáciou na sivú farbu symbolizujúcu jesenné daždivé dni. Nová kolekcia na Nila je však o poznanie farebnejšia. Tieto módne kúsky sa najlepšie hodia pre každodenné nosenie a to najmä v zimnom období, pre ktoré bola kolekcia vytvorená. 

Toto detské oblečenie a mnoho ďalšieho môžete zakúpiť na internetových stránkach Nila.cz

Zdroj foto: Nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Kubaščíková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a zľavy a výpredaje oblečenia.