Zľavy, zľavy a zase zľavy! Kde? Na Bonprix.cz predsa!

Zľavy, zľavy a zase zľavy! Kde? Na Bonprix.cz predsa!

16. januára 2018, zľavy

Sponzorovanej odkazy:

Titulok znie jasne – dnes sa budeme baviť o zľavách na Bonprix, ktoré môžete práve v tomto období využiť. Zľavy sú vždy po Vianociach – takmer všade a na všetko. Niekedy sa však jedná o zľavy „umelé“ – teda vyššia cena po zľave, ako pôvodná cena pred zľavou. Na stránke Bonprix.cz však jasne vidíte aj pôvodnú cenu. Navyše sa nemusíte tlačiť v preplnených obchodoch a všetko si objednáte online, pekne z pohodlia domova. Čo všetko teda na Bonprix zoženiete? Poďme sa pozrieť na pár lákavých ponúk.

Zamilované do zimy

Aktuálne stránka Bonprix.cz ponúka akciu „zamilované do zimy“. Jedná sa o zľavu na vybrané výrobky a to až o 20% z pôvodnej ceny. Na nešťastie zima je pekne dlhá, takže neváhajte a pokojne ešte zimné oblečenie nakupujte. Určite vám nezostane ležať v skrini a vynosíte ho! Najmä potom príjemné pletené svetre, mikiny, alebo vatované bundy ešte stále prídu vhod. Všetko je z kvalitného a hrejivého materiálu, v modernom prevedení.

Zimná elegancia

Okrem svetrov a búnd sa môžete tešiť aj na zľavy na šaty. Elegantná môžete byť predsa aj v zime. Šaty na Bonprix, zo zimnej ponuky, sú pletené, z teplého materiálu. Odporúčame zvoliť hrejivé pančucháče a vysoké čižmy, ktoré ku kratšiemu sexi strihu budú zaručene vhodné. Šaty sú vhodné ako do kancelárskeho prostredia, tak na voľnočasové aktivity, ako je káva či posedenie s blízkymi. Na Bonprix nájdete viac druhov a štýlov pletených šiat, so zľavou až 20%. Tiež si vyberiete z viacerých farieb a veľkostí.

Ďalšie zľavy

No a okrem akcie „zamilovaná do zimy“ nájdete v každej kategórii (ženy, muži, deti) zľavy na vybraný tovar na webovej stránke Bonprix! Je to mix všetkého, takže sa môžete tešiť napríklad na pánske boxerky, detské odevy, jarná obuv pre dámy aj pánov (jar sa rýchlo blíži, využite to) a na ďalšie krásne veci. Pánov potom určite poteší aj zľava na oblek, pre nadchádzajúcu plesovú sezónu! Jedná sa o dvojdielnu súpravu, v modernom strihu Regular fit, ktorý podčiarkne postavu správneho chlapa. Pri tejto kúpe ide potom dokonca o zľavu celých 40% a to sa už najskôr oplatí!

Zdroj foto: Pixabay.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, ostatné, pánske oblečenie, topánky, obuv a zľavy a výpredaje oblečenia.