Nila Top výber - nielen na Vianoce!

Nila Top výber - nielen na Vianoce!

9. februára 2018, tipy, blízki, rodina, priatelia, rúže, šperky, olejčeky

Sponzorovanej odkazy:

Hoci je po Vianociach, neznamená to, že obchody nemajú čo ponúknuť. Práve naopak! Do obchodu prichádzajú nové kolekcie pre ďalší rok. Mnohí tiež využívajú povianočné zľavy a nakupujú práve teraz. Ženy sa zásobujú napríklad kozmetikou na zimu, vyberajú vhodné šperky na plesovú sezónu, alebo vhodné darčeky pre svojich blízkych. Muži sa zase obzerajú po slušivých košeliach, šperkoch pre partnerky k Valentínovi a podobne. Na nila.cz môžete skvele nakúpiť nielen pred Vianocami.

Kozmetika na zimné obdobie

V každom ročnom období naša pleť, vlasy a koža tela trpí vplyvom počasia. V lete nás spaľuje neutíchajúce slnko a natierame sa opaľovacími krémami. Dokonca aj olejčeky na vlasy už obsahujú ochranný UV filter. V zime však môže byť naša pokožka vysušená mrazom a pleť až sivá, pretože jej chýba slniečko. Aj naše vlasy trpia vďaka sneženiu a mrazu, alebo kvôli častému noseniu čiapky. Na nila.cz, okrem oblečenia a bytových dekorácií, zoženiete práve aj vonné olejčeky, ktorými potešíte vašu kožu, aj pleť na tvári. Olejčeky môžete použiť aj ako liečbu proti štiepaniu končekov vlasov. Majú príjemnú vôňu a blahodarné vyživujúce účinky. Na výber je napríklad olej z ruží a pačuli, či levanduľový, s výťažkami z bergamotu.

Bozk krásy

Na ples a ďalšie zimné spoločenské udalosti potom každá žena ocení oslnivý a pôvabný úsmev. Ten si môžete pričarovať vďaka rúžu z obchodu Nila. Na výber je celá škála farieb a nechýba samozrejme ani klasický vášnivý červený odtieň South Pacific Coral. Okrem rúžu je vhodné ale používať aj balzam na pery. Predsa len v zime často trpíme na suché a popraskané pery, na ktorých potom ani kvalitný rúž nevyzerá dobre. Predchádzať tomu môžete pomocou balzamov, ktoré sú v praktickom balení. Na výber je mäta a ruža. Balzam je zložený zo slnečnicového, ricínového a olivového oleja, kakaového masla, včelieho vosku a z esenciálnych olejov. Dobre vyživuje, hydratuje a chráni pery.

Poteš seba i svojich blízkych

Najmä v zime potom nikto nepohrdne krásnym darčekom v podobe šperku. Nie, že by sa v lete šperky rozdávať nemohli, ale v zime ich nosíme častejšie. Prežívame celý rad zimných sviatkov, zúčastňujeme sa firemných večierkov, párty s priateľmi, alebo rôznych plesov. A tak taký šperk len tak z lásky, alebo k Valentínovi príde vhod. Koniec koncov, tiež si nejaký môžete nadeliť sama sebe, len tak pre radosť, nech sa na tom plese, či firemnom večierku trošku blysnete.

Na webových stránkach Nila si potom môžete zaobstarať naozaj výnimočné šperky, pretože tento obchod sa snaží vyberať len to najlepšie zo sveta a všetok štýl, ktorý tu nájdete je výnimočný. Krásnou kombináciou, vhodnou takmer pre každú udalosť, sú oválne a ľahko asymetrické náušnice Mismatched Holy, stredne dlhý náhrdelník Tulip – pripomínajúci kvet tulipánu a elegantný náramok s jemnými záhybmi v tvare vlniek – Wavy Bangle. Všetko je vyrobené z mosadze, v zlatom prevedení. Jedná sa o krásne kúsky, ktoré sa na každej žene budú len vynímať!

Úvodné foto: náhrdelník Tulip

Zdroj foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii doplnky, ostatné, parfémy a kozmetika, šperky a hodinky, vlasy a účesy a zľavy a výpredaje oblečenia.