Zima s Levis

Zima s Levis

28. januára 2018, zimná kolekcia, levis, džínsy, denim

Sponzorovanej odkazy:

Hoci sú Vianoce za nami, stále je vhodný čas pre nákup vianočných darčekov. Mnohí z nás si totiž šetria peniažky až na povianočné výpredaje a tak aj v týchto novoročných mesiacoch si môžete stále nadeľovať vianočné darčeky. Medzi obľúbenú módnu značku patrí tiež oblečenie Levis. Značka Levis sa na vianočný zhon perfektne pripravila – poďme sa teda pozrieť na nejakú tú inšpiráciu k nákupu. Tieto zimné mesiace navyše ponúkajú nové kolekcie a novinky v oblasti trendov pre rok 2018.

Štýlová džínsová bunda

Keďže Levis miluje nadčasovú módu, nesmie chýbať tzv. „džíska“. Džínsová bunda sa nosí už vyše 50 rokov a môžete ju vidieť aj na mnohých hviezdach a celebritách. Je to jednoducho neutíchajúci trend od rockerov, po milovníkov nedbalej elegancie. Navyše je jej využitie veľmi univerzálne. Vynosíte ju na jar, v lete v podvečer, ale aj na jeseň, či v zime, namiesto svetra pod kabát. Tiež si môžete zaobstarať typ Sherpa, čo je zimný variant džínsovej bundy, s mäkkým a hrejivým kožúškom. Tieto teplejšie varianty do zimného počasia sa šijú aj z menčestru, alebo ich dostanete v luxusnom variante, v čiernej farbe z byvolej kože. Dámy ocenia jemné ženské prevedenie s výšivkou ruží na rukáve, alebo si možno džínsovú bundu doladiť svojpomocne, s nášivkami a špendlíkmi z Levi '® Tailor Shopu.

Levis ako klasika

Medzi klasickú a známu módu patrí tričko s logom Levis. Tričko dostanete v rôznych farbách. Typické je biele tričko s červeným logom. Teraz ale, v období zimných sviatkov, sa stal obľúbený aj variant s čiernym, či bielym podkladom a so zlatým logom Levis. V rovnakom prevedení si potom môžete zakúpiť aj mikiny Levis, ktoré sa teraz na zimu budú hodiť. Tento štýl je proste klasika a jeho športový variant pochádza z 80. rokov – obliekal ho napríklad americký olympijský tím v roku 1984. Edícia striebornej a medenej farby je potom limitovaná, len v zimnom období.

Od denimu po doplnky

Levis je tiež preslávený denimovou kvalitou svojich džínsov. Medzi tie najobľúbenejšie potom patria džínsy 501 ® SKINNY. Zakúpiť si však od Levis môžete tiež najrôznejšie doplnky a módne vychytávky, ako sú vyššie spomínané nášivky a špendlíky na vlastné tvorenie oufitov, alebo šatky BANDANA, tašky Tote, batôžky L-packy, či kožené peňaženky.

Zdroj foto: Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári, ostatné, pánske oblečenie, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.