Zľavy pokračujú: krásne lacné šaty a sukne

Zľavy pokračujú: krásne lacné šaty a sukne

26. januára 2018, Nila, zľavy, dámske šaty, móda, dámska móda

Sponzorovanej odkazy:

Internetový obchod Nila vám pravdepodobne už nemusíme predstavovať. Z ich stránok vám často prinášame novinky a informujeme vás o aktuálnych trendoch a ponúkaných značkách na e-shope. Pre tých, ktorí o tomto webe však čítajú prvýkrát, môžeme povedať, že sa jedná o internetový obchod, ktorý sa zameriava na tzv. „Slow fashion“. Jedná sa teda o elegantnú a trendy módnu ponuku oblečenia, bytových doplnkov a dekorácií. Obchod Nila spolupracuje so svetovými značkami a dizajnérmi a aj tu nastal povianočný výpredaj. Pozrieme sa teda na pár kúskov, ktoré by vás mohli inšpirovať pre váš šatník do nového roka 2018.

Zľavy na šaty a sukne

Na webových stránkach nila.cz môžete aktuálne zaznamenať zľavy najmä na dámske šaty a sukne. S nákupom šiat, či sukne vôbec nemusíte otáľať. Nielen že sa blíži plesová sezóna, ale s vhodnými teplejšími pančuchami ich vynosíte aj teraz v zime. Navyše čas sa ženie nezadržateľne a skôr ako sa nazdáme, bude tu jar.

sukňa Esther od značky Laniussukňa Esther od značky Lanius

Trendová dámska sukňa vo výpredaji!

Zľavy naozaj stále pokračujú a tak teraz môžete nakúpiť veľmi lacno aj tie drahšie kúsky do vašich šatníkov. Jedným z nich je napríklad Esther od značky Lanius. Túto sukňu oceníte aj teraz v zime a v chladných začiatkoch jari, či na jeseň. Je totiž vyrobená zo 100% merino vlny a jej materiál je príjemne hrejivý. Lanius si potrpí na sýtosť farieb a tak tento model zoženiete vo svetlej farbe fialiek, ktorá určite priláka zrak okolia. Sukňa je úzko a elegantne strihaná, s trendovým vysokým pásom.

šaty Bloomsšaty Blooms

Dámske módne šaty

Inšpiráciou do kancelárie, pre voľný čas, ale aj pre nadchádzajúcu jar vám môžu byť šaty Blooms. Jedná sa o šaty kratšieho strihu, s krátkymi rukávmi. Hoci sú čierne, ich vzor kvetov a lístkov vás rozjasní a rozveselí. Prírodné vzory sa v nadchádzajúcom roku budú opäť vracať, môžete teda využiť zľavy a nakúpiť už teraz. Strih šiat po kolená a dĺžka rukávov po lakte tak pôsobí slušnejším a elegantnejším dojmom. Zároveň šaty pôsobia veľmi žensky a nežne.

tričko Flowertričko Flower

Výpredaj snáď na všetko

Avšak nejde len o šaty a sukne. Výpredaj po Vianociach je všade a na všetko. Môžete si teda vybrať nejakú krásnu vec z dámskej módy. V ponuke sú košele, topy, tričká, nohavice, svetre, kabáty, legíny, ale aj šatky a šály, či pančucháče. Takmer o polovicu lacnejšie zo svojej ceny tak môžete zakúpiť napríklad trendové tričko Flower, vyrobené z 100% biobavlny. Nielen že má skvelý materiál, ale tiež vás opäť poteší módny kvetinový vzor pre rok 2018.

Zdroj foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári, ostatné, zľavy a výpredaje oblečenia a značky a značkové oblečenie.