Lanius láka na sýtosť

Lanius láka na sýtosť

20. januára 2018, Lanius, sýtosť, móda

Sponzorovanej odkazy:

Je už zvykom, že v lete do našich šatníkov zavíta vždy viac pestrofarebných módnych kúskov a v zime naopak nosíme odevy tmavších farieb. Avšak sýte a pestré farby dorazili aj do tohtoročnej jesennej a zimnej kolekcie značky Lanius. Niet sa čomu čudovať. Práve večne sivá obloha a zimné počasie nás privádza do depresií. Tiež tmavé nefarebné oblečenie nám na nálade v zime nijako nepridáva. Lanius ale láka svojich zákazníkov na sýtosť. Tešiť sa môžete z celej škály teplých farieb. Tieto módne kúsky vás potom v zime zahrejú nielen na tele, ale aj na duši.

Značka Lanius

Značka Lanius pochádza z Nemecka a na trhu sa objavuje už od roku 1999. Jej motto znie: „Milujte módu, myslite na prírodu, buďte zodpovední.“ Toto motto sa značka tiež snaží splniť. A tak hoci jej produkty idú s dobou a s aktuálnymi trendmi a rovnako tak neustále inovujú svoju technológiu výroby, súčasne sa snaží byť šetrná k prírode a užívať prírodné materiály. Ich zákazníčky potom na značke milujú najmä šik strihy, ktoré zdôrazňujú ženskosť a sýte trendy farby oblečenia. Lanius si potrpí na férové ​​jednanie a ekologickú výrobu. Ak teda beriete ohľady na prírodu a zároveň milujete módu, bude to „to pravé orechové“ práve pre vás!

sýto farebné sukne sú to pravé pre zimusýto farebné sukne sú to pravé pre zimu

Zima môže mať aj farebný kabátik

Príroda nám v zime pokryje krajinu sivobielym kabátikom a niekedy je tak trochu pochmúrna. To ale neznamená, že si ju nemôžeme nijako spestriť. Váš kabát môže mať pokojne sýte veselé farby a dodávať vám tak energiu na cestách, nech už sa vydáte kamkoľvek. To, že červená je energická a vášnivá farba, vie dobre aj značka Lanius. Predstavili tak krásny a elegantný jesenný a zimný kabátik červenej farby. Táto farba v žene vyvolá pocit sebaistoty a dodá potrebné sebavedomie. Zároveň sa vďaka systému odtieňu stanete v pochmúrnom prostredí zimnej krajiny neprehliadnuteľnou! Kabátik má trendy strih, ktorý podčiarkuje ženskosť. Kabátik má klopový golier a pásik zdôrazňujúci oblasť pásu.

štýlový kabátik Lanius v červenej a žltej eko pančucháče Kunert vám rozžiaria pochmúrne zimné dništýlový kabátik Lanius v červenej a žltej eko pančucháče Kunert vám rozžiaria pochmúrne zimné dni

Ekologické pančucháče, alebo do sukne aj v zime

Ak patríte medzi ženy, ktoré rady nosia sukne a šaty tiež v zime, určite riešite otázku ohľadom voľby pančúch. Lanius vyrába pančucháče Kunert, ktoré dostať hneď v niekoľkých odtieňoch. Sú vyrobené z priadze ECONYL®. To znamená, že sú 100% z regenerovaného odpadu (recyklovaný nylon). Konkrétne potom ide o rybárske siete. Tie sú známe svojou pevnosťou. Nielen že teda pančucháče šetria prírodu a sú z recyklovaného materiálu, ale tiež sa hneď neroztrhnú a chvíľu vám vydržia. Môžete ich zohnať v klasickej čiernej farbe, v námorníckej modrej, v hnedej, alebo napríklad vo veselej žltej (horčicovej) farbe.

zamatové nohavice Kim síce sú tmavšieho odtieňa, rovnako ako mikina s kapucňou, ale navodia vám pohoduzamatové nohavice Kim síce sú tmavšieho odtieňa, rovnako ako mikina s kapucňou, ale navodia vám pohodu

Lanius v ČR

Značka má samozrejme oveľa viac produktov. Napríklad vás môžu zaujať zamatové nohavice Kim, ktoré sú nielen veľmi pohodlné – v strihu slim – fit, ale aj ekologicky vyrobené (97% bio bavlna, 3% spandex). Tiež sa môžete tešiť na najrôznejšie mikiny, roláky, sukne a šaty. V Českej republike potom Lanius zoženiete na nila.cz .

Zdroj foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.