Krásne a pevné vlásky: To je Natulique

Krásne a pevné vlásky: To je Natulique

10. januára 2018, vlasová kozmetika, vlasy, prírodné, Natulique, farby, starostlivosť

Sponzorovanej odkazy:

V posledných rokoch sa ľudia stále viac obracajú k prírode a prírodnej kozmetike. Návrat k prírode už zasahuje do mnohých smerov a odvetví, teda aj do vlasovej kozmetiky. Predtým sme mali na výber buď šetrnú prírodnú starostlivosť o vlasy s nekvalitnou farbou, ktorá vďaka absencii chémie neudržala dlho svoj odtieň, alebo drastické chemické farby so skvelým efektom. Dánska prírodná značka Natulique sa špecializuje na spojenie prírodnej šetrnej starostlivosti o vlasy a kvalitnú dlhotrvajúcu stálosť farby pre vlasy.

NATULIQUE – prírodná profesionálna vlasová kozmetika

Natulique je prírodnou profesionálnou vlasovou kozmetikou pochádzajúcou zo Škandinávie. Jej produkty tak nesú škandinávsku tradíciu a obsah vysoko kvalitných prírodných zložiek. Výrobky nie sú testované na zvieratách a ich obal je samozrejme recyklovateľný. Značka Natulique si teda nepotrpí len na šetrnú starostlivosť o vlasy, ale aj na šetrnosť k svojmu okoliu. Navyše sa pýši certifikátom 360 BIOCERT ORGANIC ©, ktorý garantuje takmer stopercentný obsah prírodných ingrediencií.

Prečo preferovať prírodnú starostlivosť o vlasy?

Možno si hovoríte, že na tom až tak nezáleží. Veď prípravky s vysokým obsahom chemikálií zaručujú dokonalý výsledok farby a ak na žiadne alergie netrpíte, tak prečo nie? Dôvodom, prečo nie, je fakt, že aj keď netrpíte alergiami, chemikálie sa cez pokožku hlavy vstrebávajú do nášho tela a majú tak na nás celkový škodlivý vplyv. Nejde len o to, či budete mať krásne, zdravé a pevné vlásky. Ide aj o to, čo dávate do svojho tela. Najmä potom pre tých, ktorí podstupujú farbenie vlasov častejšie, môžu byť tieto toxické látky vysoko nebezpečné z dlhodobého hľadiska.

Čo prírodná vlasová kozmetika Natulique prináša?

Na trhu je nespočetné množstvo značiek, ktoré ponúkajú prírodnú vlasovú kozmetiku. Každá z nich ale pracuje na inej báze. Natulique zastrešuje svoju kozmetiku garanciou takmer stopercentného prírodného zloženia 360 ​​BIOCERT ORGANIC ©. Svoje produkty najskôr skúšajú pekne „doma v dielni“ a až potom ich dodávajú na trh. Stoja si teda za tým, že prírodná starostlivosť a kvalitné odtiene farby možno skĺbiť do jedného – do ich prírodnej vlasovej kozmetiky.

Prečo je starostlivosť o vlasy dôležitá?

Na prvý pohľad spoznáte, kto má zdravé, krásne a lesklé vlasy a kto naopak má polámané, vysušené vlasy, zničené od chemických prípravkov. Lesk, zdravie, krása, pevné a husté vlasy – to je všetko, po čom ženy túžia. Ak má žena nádherné vlasy, navracia jej to jej ženskosť, silu, energiu a zdravé sebavedomie. A to všetko si dánska značka Natulique uvedomuje a ponúka to cez ich starostlivosť o vlasy.

Filip Gregor, ambasádor a distribútor značky Natulique v Českej republike sa nechal počuť: „Ponúkame len to, čomu sami veríme. Preto všetky produkty značky Natulique máme osobne odskúšané a môžeme ich odporučiť na základe vlastnej skúsenosti. Naše farby si obľúbili ženy všetkých vekových kategórií. Nielen, že dodávajú vlasom lesk, vďaka obsiahnutým BIO rastlinným olejom, ale aj perfektne kryjú šediny. Sme dôkazom toho, že menej chémie znamená lepší výsledok a vyvrátili sme tak staré mýty o farbách. Najlepšia skúsenosť je však tá vlastná – ak tomu neveríte, vyskúšajte to aj vy! “.

Starostlivosť o vlasy Natulique a kaderníctvo

V niektorých salónoch sa s touto prírodnou značkou už môžete stretnúť. Značka Natulique čím ďalej viac prestupuje do kaderníckych salónov. Vyhlásili tiež akciu „Povedzte o nás svojmu kaderníkovi“. Táto akcia má za cieľ dosiahnuť, aby ženy prestali robiť kompromisy, čo sa týka starostlivosti o vlasy. Chcite jednoducho viac – ak prírodnú starostlivosť, tak kvalitnú farbu. Navyše v rámci akcie môžete získať balíček s prírodnou vlasovou kozmetikou Natulique v hodnote 304 €. Viac sa dozviete na oficiálnych stránkach tejto prírodnej vlasovej kozmetiky.

Zdroj foto: Natulique

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii ostatné, parfémy a kozmetika a vlasy a účesy.