Hrejivý sveter a perfektné košele pre mužov? S Nila iste!

Hrejivý sveter a perfektné košele pre mužov? S Nila iste!

27. decembra 2017, pánska móda, košele, svetre, Nila, strečový materiál

Sponzorovanej odkazy:

Značka Nila sa charakterizuje svojou etickou módou, ktorú môžete poznať aj pod pojmom „slow fashion“. Medzi ich produkty sa radí cez päťdesiat nezávislých značiek a dizajnérov a aj vďaka tomu ponúka k výberu to najlepšie z oblečenia a doplnkov, ktoré sú vyrobené z ekologických materiálov.

Čo prináša Nila pre mužov na zimnú sezónu?

Nila novo prichádza s novinkami ohľadom pánskej módy, od dánskej značky Knowledge Cotton Apparel. Tešiť sa môžete na strečové košele, svetre, vlnené saká, aj na softshellky z recyklovaného PET. Nakúpiť môžete v dvoch kamenných predajniach v Prahe na Vinohradoch, alebo na ich stránkach nila.cz a na slovenskom na nila-shop.sk .

Knowledge Cotton Apparel košeľa v modrom prevedeníKnowledge Cotton Apparel košeľa v modrom prevedení

Pánska košeľa Pelle – Knowledge Cotton Apparel

Na ukážku, z radu košieľ, sme pre vás vybrali novinku od značky Knowledge Cotton Apparel, ktorá patrí medzi módne trendové kúsky. Jedná sa o peknú košeľu s dlhým rukávom, ktorá sa na zimu určite hodí. V lete je možné ju nosiť miesto saka – s rozopnutými gombíkmi a vyhrnutými rukávmi. Košeľa je elegantná, ale zároveň športového skate štýlu. Hodí sa tak na spoločenské udalosti, ale aj na voľný čas v štýle „nedbalej elegancie“. Dostanete ju v sivej a džínsovej modrej farbe.

košele Knowledge Cotton Apparelkošele Knowledge Cotton Apparel

Hrejivé svetre na zimu

A keďže je táto téma venovaná najmä hrejivým zimným svetrom pre pánov, tu sa trošku zdržíme. Kolekcia od Knowledge Cotton Apparel sa vyznačuje štýlom a zároveň prírodnými materiálmi. Nemusíte si teda kupovať hrubý a neslušivý sveter len preto, aby vám bolo teplo. Prírodné materiály dobre udržujú telesné teplo.

sveter Jespersveter Jesper

Spoločenské svetríky

Ak hľadáte tenší sveter tak, aby vyzeral dobre, ale zároveň udržiaval teplo a chránil vás pred chladom, potom vás pravdepodobne zaujmú svetríky Jesper a Basic. Sveter Jesper je zložený z deväťdesiatich percent z bio bavlny a z desiatich percent z kašmíru. Dostanete ho v sivej farbe a jeho strih možno radiť medzi tie klasické. Sveter Basic je veľmi podobný svetru Jesper. Ide tiež o klasický elegantný strih a prevedenie v sivej či v tmavo modrej farbe. Jeho materiál je 100% merino vlna.

sveter Basicsveter Basic

Chystáte sa na hory?

Ak plánujete dovolenku na horách, alebo len patríte medzi tých, ktorým je stále zima, potom bude tento sveter to pravé pre vás. Sveter Block je vysoko hrejivý sveter z ovčej vlny, dostanete ho v tmavo zelenej farbe. Má okrúhly výstrih, pletací vzor a pruhované rukávy. Použitý materiál je 95% ovčia vlna a 5% polyamid. Ovčia vlna patrí medzi tie vôbec najteplejšie materiály a bola používaná na spracovanie odevov do chladného počasia už od pradávna. O hrejivý pocit teda nebudete mať s týmto svetrom núdzu.

sveter Blocksveter Block

Zdroj foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii doplnky, módni návrhári, ostatné, pánske oblečenie a zľavy a výpredaje oblečenia.