Topánky do nepohody od Pumy

Topánky do nepohody od Pumy

2. januára 2018, Puma, topánky, nepohoda

Sponzorovanej odkazy:

Spoločnosť PUMA, ktorá pôsobí ako popredná športová spoločnosť, opäť prichádza s revolučnou novinkou. V tomto roku tak predstavila nový model športových topánok Jamming. Spoločnosť za dobu svojej existencie (na trhu pôsobí viac ako 65 rokov) vie, že dnešná doba sa veľmi rýchlo vyvíja a tomu tiež prispôsobila svoj nový model. Ten predstavuje spojenie revolučnej technológie pre pohodlné nosenie topánok jedinečného dizajnu.

Topánky Jamming disponujú ojedinelou inovatívnou technológiou, ktorá využíva NRGY korálky do výplne podrážky topánky. A práve vďaka týmto korálkam budete mať nohy ako v bavlnke. Každý krok je totiž jedinečný a NRGY korálky sa prispôsobujú individuálne – práve vašej chôdzi! PUMA sa tak pri návrhu nového modelu inšpiruje ľuďmi, ktorí chcú robiť tie správne kroky a sú vždy o jeden krok napred!

Spojenie komfortu a štýlu!

Použité korálky NRGY v podrážke topánky zaisťujú jedinečné pohodlie pri chôdzi po meste, ale aj pri behu a športovaní. Korálky sú umiestnené do priehľadnej medzipodošvy, kde sa voľne pohybujú. Vďaka ich pohybu sa tak pri každom došliapnutí nohy prispôsobujú tvaru vášho chodidla. Topánka je vyrobená z patentovaného materiálu evoKNIT značky PUMA. Jedná sa teda o ojedinelé spojenie trendy dizajnu a kvality, vďaka použitej odolnej vložke.

Pre koho sú tieto super topánky?

Možno uvažujete o tom, či by tieto topánky našli svoje využitie aj vo vašej skrinke na topánky? Odpoveď znie jednoznačne ÁNO! Tenisky Jamming celkom dosť dobre poslúžia športovcom a všetkým fyzicky aktívnym ľuďom. Ale sú vhodné absolútne pre každého, kto chce „urobiť zdravý krok“. Korálky NRGY totiž zaisťujú absolútne pohodlie, ale aj tlmia otrasy spôsobené došliapnutím. Ide teda o niečo, ako vbudovaná zdravotná vložka do topánok. A zdravú chôdzu si zaslúži predsa každý.

Ľudia ako vy!

Pri vytváraní tohto modelu sa spoločnosť PUMA nechala inšpirovať dnešnými ľuďmi. Teda ľuďmi, ktorí prahnú po nových technológiách, ktorí sú neustále v pohybe a milujú zmenu a neustále hľadajú vlastný osobitý štýl. Podľa Karin Baust (generálna riaditeľka sekcie Running and Training spoločnosti PUMA) išlo o vytvorenie produktu, ktorý zmení zažité pravidlá. Cieľom topánok Jamming tak je spojenie pohodlia, jedinečného zážitku z pohybu a maximálne efektívne využitie energie. To dalo vznik modelu topánok, ktoré padnú všetkým na mieru!

Kde topánky do nepohody dostanete?

Ak sa nemôžete dočkať, až nový model obujete, topánočky dostanete kúpiť v olivovo zelenom prevedení, v Českej republike, potom od 15. novembra v predajni Footshop, kde je k dispozícii len limitovaný počet kusov (presnejšie len 30 kusov!). V prvej polovici roka 2018 sa potom môžete tešiť na ďalších 5 farebných variantov, v ktorých bude model Jamming uvedený na trh.

Zdroj foto: PUMA

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.