Jesenno zimné kolekcie Levis

Jesenno zimné kolekcie Levis

23. decembra 2017, Levis, džínsy, rifle, dámske oblečenie, pánske oblečenie, denim

Sponzorovanej odkazy:

Značka Levis sa za dlhú dobu svojho pôsobenia stala synonymom kvalitných džínsov. Radí sa už ku klasike, ale zároveň nezabúda ísť bok po boku s aktuálnymi trendmi. Nie inak je tomu aj u novej kolekcie pre jeseň a zimu 2017, kde sa stala hlavnou témou hudba. Práve ona totiž vytvára identitu značky Levis, pretože sa rovnako ako ikonické levisky prelína mnohými dekádami a žánrami.

V rytme hudby

Hudba je témou, ktorá skrátka vie inšpirovať. A značka Levis má k hudbe veľmi blízko. Aj také hviezdy, ako Johnny Cash alebo Cat Power dokázali roztancovať štadióny po celom svete a pritom mali na sebe levisky. A jeseň a zima 2017 sa u tejto značky opäť nesú na vlne undergroundu, hudbe subkultúr. Oslovujú najrôznejšie kreatívne skupiny a prenáša nás na pódiá, na ktorých rockové hviezdy svoju energiu odovzdávajú pulzujúcemu davu fanúšikov.

Späť do minulosti

Nová kolekcia Levis sa nechala inšpirovať rovnako, ako mnoho ďalších značiek v tejto sezóne štýlom šesťdesiatych a sedemdesiatych rokov. Prevzala rockové prvky tejto doby, aby im vdýchla nový život a zasadila ich do prostredia ulice. Zároveň sa kolekcia spája s oslavou 50 rokov kultu džísky Type III Trucker Jacket a tiež s poslednou sezónou retro kolekcie Orange Tab. Tešiť sa tiež môžeme na trochu zmenené kúsky Levis Altered.

Nestarnúci denim

Kolekcia jeseň / zima značky Levis stavia na základných kúskoch, ktoré neprestávajú baviť. Vidíme tu obľúbené čierne džínsy, rifle s rockerskými dierami, ale aj trendy džínsy s vyhrnutými nohavicami pre svieži a moderný vzhľad. Chýbať nemôžu ani obľúbené nohavice s vysokým pásom, ktoré si našli obľubu predovšetkým v posledných rokoch. Dámske i pánske varianty džínsov sú upnuté aj voľnejšie tak, aby si každý našiel strih, ktorý mu vyhovuje. Okrem riflí ponúka Levis pre súčasnú sezónu tiež džínsové bundy pre mužov aj ženy. Sú čierne, či v klasickej denimovej farbe a veľa z nich oslovuje zaujímavými detailmi v podobe trendy pestrofarebných vyšívaných kvetov, alebo kožúšku pre chladnejšie dni.

Foto: Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.