Sexy a cool kúsky pre rok 2018

Sexy a cool kúsky pre rok 2018

15. decembra 2017, Intimissimi, Vianoce, vianočné kolekcie, spodná bielizeň, sexy bielizeň

Sponzorovanej odkazy:

Vianoce sú sviatky pokoja, mieru, ale aj lásky. Voľné dni a romantika všade okolo nás tak prihráva aj šancu utužiť vzťah s našimi partnermi. Ak premýšľate, ako sviatočné dni oživiť, skúste si zaobstarať novú sexy bielizeň, ktorým prekvapíte priateľa či manžela. O tom, že to ide aj štýlovo a bez gýča á la „pani Santová“, vás presvedčí Christmas kolekcia talianskej značky Intimissimi. Tá, rovnako ako každý rok, prichádza s vianočným radom, ktorá má vkus, sex-appeal a je jednoducho cool!

Dámska spodná bielizeň Intimissimi

Nová kolekcia Intimissimi vás poteší ako tradičnými farbami, tak zaujímavými strihmi. Ako je u vianočných kolekcií bežné, prím tu hrá červená farba. V tomto tóne tu objavíte nielen nohavičky a podprsenky rôznych typov, ale aj nočné košieľky na ramienka a stále obľúbenejšie body. Tieto cool kúsky by vám rozhodne v bielizníku nemali chýbať. Zdobené všadeprítomnou čipkou sú totiž sakramentsky sexy! Červená farba je potom vo vianočnej kolekcii Intimissimi doplňovaná tradičnou bielou, ktorá jej dodá nádych nevinnosti a nežnosti.

Čierne Vianoce

Červená a biela síce tvoria tradičnú vianočnú kombináciu, ale pre dámske spodné prádlo sa skvele hodia aj ďalšie farby. Tou hlavnou je samozrejme čierna – zvodná, elegantná a nadčasová. V kolekcii Intimissimi vyniká predovšetkým na dlhších saténových nočných košieľkach lemovaných čipkou, ale aj na podprsenkách v trendovom strihu za krk, kde sa spája so sexy červeným odtieňom.

Sladký spánok

Vianočná kolekcia Intimissimi zahŕňa kopu sexy kúskov, ktoré dokážu aj tie najchladnejšie mesiace urobiť žeravými. Medzi nimi však nájdeme aj teplé a roztomilé pyžamá, v ktorých sa môžeme stúliť na gauč a čítať, či sledovať obľúbené vianočné filmy. Sivé nohavicové komplety s tričkom s dlhým rukávom zdobia výšivky v podobe farebných kvetín, ale tiež napríklad krásny obrázok baletky. Nechýbajú nevyhnutné doplnky, ako škraboška na oči pre ničím nerušený spánok. Práve tieto kúsky potom môžu byť tiež skvelým darčekom pod stromček pre vašu kamarátku, alebo napríklad sestru.

Foto: Intimissimi

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii spodná bielizeň.