Lewis Hamilton bude tvárou "24/7" kampane značky PUMA

Lewis Hamilton bude tvárou "24/7" kampane značky PUMA

26. novembra 2017, kampaň značky PUMA

Sponzorovanej odkazy:

Značka Puma predstavila svoju „24/7“ kampaň, ktorej tvárou bude Lewis Hamilton. Pri príležitosti nového partnerstva sa Lewis zúčastnil v polovici novembra summitu Team Faster v Los Angeles, kam zamierila tiež česká ambasádorka Pumy Eliška Hudcová.

lewis Hamiltonlewis Hamilton

Štvornásobný majster sveta formuly 1 reprezentuje pánsky tréningový rad oblečenia, ktorého poslaním je zmeniť doterajšie pravidlá a filozofiu výkonnosti v čase, keď priestor pre cvičenie nie je dávno vymedzený iba múrmi posilňovní.

Eliška Hudcová a Lewis HamiltonEliška Hudcová a Lewis Hamilton

Lewis Hamilton je dokonalým stelesnením toho, čo tréning 24/7 znamená v praxi. Ako človek, ktorý je neustále v pohybe, potrebuje šatník, ktorý sa prispôsobí jeho rýchlemu tempu a bude funkčný ako v telocvični, tak i mimo nej. V poňatí značky Puma sa samo mesto zrazu stáva telocvičňou, závodnou traťou i javiskom, na ktorom každý deň podávame životné výkony – čo dalo vzniknúť pojmu „24/7“. Rad streetwearového oblečenia stavia na výkonnosti a dizajne jednotlivých produktov v sebe kombinuje špičkovú technológiu s pouličným štýlom. To z kolekcie robí doteraz najflexibilnejší rad, aký kedy PUMA vytvorila.

summit Team Faster v Los Angelessummit Team Faster v Los Angeles

"Cvičenie je jedným z najdôležitejších aspektov môjho života. Netrénujem len preto, že chcem byť fit, vyžaduje to tiež moja práca. Pred každým závodom si musím strážiť váhu, pretože tá vo výsledku môže rozhodnúť o mojom víťazstve, alebo prehre. Je úžasné byť nielen súčasťou rodiny Puma, ale aj kampane, ktorá 100% zodpovedá tomu, kým naozaj som, "povedal Lewis Hamilton.

účastníci summitu Team Faster v LAúčastníci summitu Team Faster v LA

Svoje tréningové zručnosti predviedol najnovšie ambasádor značky PUMA v polovici novembra na Team Faster Summite v Los Angeles. Viac ako 100 trénerov a ambasádorov značky Puma z celého sveta sa tu malo možnosť podieľať svojimi skúsenosťami na motivačných workshopoch, ktoré sa odohrali v priestoroch Hudson loft. Českú republiku reprezentovala nová ambasádorka a módna blogerka Eliška Hudcová.

tréning Lewisa Hamiltonatréning Lewisa Hamiltona

Počas dvojdňového summitu absolvovala niekoľko tréningov, pričom hneď v prvom z nich si vyskúšala, aké je cvičenie pod vedením Lewisa. „Pri tréningu samotnom som skoro vypustila dušu, pretože v ňom bolo veľa prvkov z boxu, ktorý zatiaľ ešte tak neovládam,“ doplnila Eliška, na ktorú Lewis urobil veľký dojem, „prekvapilo ma, že niekto tak známy, slávny a úspešný môže byť tak skromný! Bol neuveriteľne milý a usmievavý, zaujímal sa o to, ako sa mi páčil tréning a odkiaľ som, čo som vôbec nečakala. “

Lewis Hamilton po cvičeníLewis Hamilton po cvičení

Novým ambasádorom značky Puma sa Lewis Hamilton oficiálne stane od začiatku roka 2018. Pre viac informácií sledujte #teamfaster, @timetofit a @pumaperformance.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módne peklo, módni návrhári, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.