Trblietavé flitre: buďte šarmantné vo dne, v noci!

Trblietavé flitre: buďte šarmantné vo dne, v noci!

1. decembra 2017, Humanic, topánky, kabelky, poltopánky, lodičky, kabela, taška, kabelka

Sponzorovanej odkazy:

Blyšťavé flitre už dávno nie sú doménou len pre glamour večerné príležitosti. Bohato zdobené poločižmy, lodičky, poltopánky, listové kabelky aj veľké kabelky nás sprevádzajú aj pred súmrakom. Takéto topánky potom dávajú iskrivý kontrast džínsom aj uhladeným business outfitom.

Kate Gray lodičky s prackouKate Gray lodičky s prackou

Kate Gray lodičky

Flitrované lodičky s prackou pre spevnenie sú dnes IN. Vysoký podpätok štíhlejšieho rázu dodá vašej postave ladnosť a šarm. Netradičné flitrovanie povrchu topánky bude skvelým doplnkom nielen večerných look. Lodičky stoja 1 23 €.

Cross Over malá kabelkaCross Over malá kabelka

Cross Over

Malá kabelka Cross Over patrí k artiklom, bez ktorých sa dnes skrátka nezaobídete. A nielen večer. Skvele ozvláštni a dotiahne k dokonalosti outfit s džínsami, hodvábnou blúzkou, či čipkovaným topom a svetríkom. Môže byť vaša za 38 €.

Kate Gray flitrované poltopánkyKate Gray flitrované poltopánky

Kate Gray poltopánky

Suprové nízke poltopánky so šnurovaním a celozdobením flitrami sú tohtoročným ťahákom k akémukoľvek looku. Sú zároveň športové, a pritom tak noblesné. Budú trefným doplnkom oblečenia, s ktorým nič nepokazíte. Vyjdú vás na 65 €.

Kate Gray lodičky so zlatým ornamentomKate Gray lodičky so zlatým ornamentom

Kate Gray lodičky s ornamentom

A ešte raz lodičky v akcii. Tentokrát so zlatistým ornamentálnym vzorom na čiernom podklade. Epesný a šik kúsok, ktorý bude sedieť k mnohému vášmu looku. Elegantné a nevšedné sú tieto vzorované lodičky na vysokom podpätku, v ktorých vaša nôžka vynikne. Možno ich zaobstarať za cenu 61 €.

Kate Gray šik zlatá taška s flitramiKate Gray šik zlatá taška s flitrami

Kate Gray zlatá taška

Tento kúsok vyzerá, že sa do neho zmestí veľa vašich "maličkostí a nevyhnutností aj niečo navyše. Napríklad malý nákup. Zapínanie na zips v hornej časti všetko udrží pekne vnútri tašky a zlatý podklad ozdobený širokým stredovým flitrovaným pásom nezostane bez povšimnutia okolia. Za 53 € môže byť taška vaša.

Kate Gray bordó lesklá kabelkaKate Gray bordó lesklá kabelka

Kate Gray bordó kabelka

Málinko menších rozmerov, než predchádzajúca adeptka je táto krásna kabelka s veľkými ušami, ktoré ju umožňujú nosiť aj cez rameno. Bordó prevedenie tela kabelky v lesklom a blýskavom dizajne jej svedčí a vám bude tiež. Cena činí 38 €. Vybrali ste si z týchto trblietavých modelov novej kolekcie? Ak nie, tak ďalšie príma kúsky nájdete na Humanic.net .

Zdroj foto: Humanic

Úvodné foto: kabelka Cross Over

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.