Nové kolekcie bytových vôní pre vaše harmonické bývanie

Nové kolekcie bytových vôní pre vaše harmonické bývanie

21. novembra 2017, Á la Maison, kolekcia vôní Ashleigh&Burwood, domov, difuzéry, vonné esencie, vonné tyčinky, sviečky

Sponzorovanej odkazy:

Domov by mal byť azyl, váš kút, kam smerujete z mnohokrát hektického vonkajšieho sveta. Miesto, kde nájdete svoj kľud a ste so svojimi blízkymi, rodinou a priateľmi. Aj na toto mysleli tvorcovia nových kolekcií bytových vôní, ktoré vám prevoňajú domov tak, aby bol pohodový, milý a príjemný. To všetko dokážu bytové vône Ashleigh&Burwood London.

V novinkách sa opäť skĺbia veľmi príjemné vonné esencie s kreatívnym dizajnom výrobkov. Dizajn kolekcie Artistry vytvorila Phillipa Steel. Ručne maľovaný dizajn sa dobudoval technikou akvarelu. Výrazná a veľmi zaujímavá kolekcia Wild Things je inšpirovaná bohatou históriou Anglicka, kedy zachytáva dlhé cesty po celom svete. Kolekcia Scented Home potvrdzuje svoju obľúbenosť, v kolekcii Ashleigh&Burwood je viac ako desať rokov, tento rok dostala redesign obalov a esencií.

Kolekcia Artistry

Philippa Steel, členka dizajnového tímu spoločnosti Ashleigh&Burwood, vyvinula dizajn kolekcie, ktorý doplnila o umeleckú tematiku. Proces zahŕňal veľa hodín vytvárania ručne kreslených skíc, ktoré boli zdokonalené za pomoci akvarelu. Kolekcia ponúka 6 nových vôní; Eastern spice, Peony blush, White vanilla, Sunfrenched fig, Soft cotton, Country lavender. V kolekcii nájdeme od štýlovej sklenenej sviečky a difuzérov až po darčekovú sadu difuzérov s mozaikovými vzormi a tiež darčekové sady obsahujúce malú vonnú sviečku, vonný vankúšik v tvare srdca a malý voňavý difuzér.

Na vianočné obdobie ponúka kolekcia ďalšie 4 vône; Champagne noël, Christmas time, Frosted snow a Winter forest. Tieto vône nájdeme vo vonných sviečkach a difuzéroch, zdobených do červených, zlatých a medených tónov. Vo vianočných produktoch nájdeme aj darčekové sady mozaikových difuzérov a vonnú keramiku, s vôňami Frosted snow, Christmas time.

Kolekcia The Scented Home

Je novinkou tohto roku. Táto skupina vôní bola zahalená do jednoduchého, krásneho a cenovo dostupného konceptu, ktorý nájde miesto v každom domove. Pastelové farby obalu spájajú kolekciu do jedného celku. Tieto difuzéry prevoňajú interiéry čerstvo vypranou bielizňou až po marocké korenie, čarovný les, alebo jemnú pivonku. Vône sú balené v jednoduchom tubuse, ktorý obsahuje sklenenú nádobku s vôňou o objeme 150 ml a bambusové tyčinky. Vo vianočných vôňach tu nájdeme nové, Sparkling prosecco a Christmas tree.

Kolekcia Wild Things

Ako celkom novú kolekciu, plnú života, predstavujeme vôňu Wild Things. Sú inšpirované bohatou históriou Anglicka, kedy zachytávajú dlhé cesty po celom svete, a vydávajú nádych krásna. V tejto kolekcii si vychutnáte krajinné oblasti, tajomné ostrovy a tropické džungle – na výber je z 5 očarujúcich vôní; Mandarin&Bergamot, Black raspberry, Coconut&Lychee, Mimosa, Cognac&Leather.

Celá kolekcia obsahuje vonné sviečky, difuzéry a náplne do difuzéra. Akcent kolekcii dodávajú zlaté vrchnáky a čierne bambusové tyčinky. Táto kolekcia sa stane bohatou ozdobou každého interiéru. Vo vianočných vôňach sú k dispozícii sviečky a difuzéry v troch prevedeniach; White Christmas, Christmas spice, Winter forest.

Zdroj foto: Á la Maison

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.