Sexy silueta pre jeseň: Skinny džínsy od Levi's®

Sexy silueta pre jeseň: Skinny džínsy od Levi's®

15. novembra 2017, Sexy silueta, jeseň: Skinny džínsy, značka Levi's®

Sponzorovanej odkazy:

Vôbec prvé džínsy pre ženy boli predstavené v roku 1934 a túto malú revolúciu ušila značka Levi's®. Niesli číselný kód 701. Od tej doby sa značka ženami neustále inšpiruje a prináša dámske strihy pre všetky typy postáv.

Najobľúbenejšie sú obtiahnuté skinny džínsy z pohodlných strečových materiálov. Dokonale sedia, zdôrazňujú prednosti a lichotia postave a navyše sú vhodné naozaj pre každú príležitosť.

V jesennej kolekcii si môžete vybrať strih s normálnym (711 Skinny), či zvýšeným pásom (721 High Rise Skinny), alebo novinku Mile High Super Skinny s ultra zvýšeným pásom a extra úzkymi nohavicami, ktoré sedia ako druhá koža.

Nosí sa normálne aj skrátená dĺžka k členkom. A ak máte rady retro štýl, vyskúšajte 501® Skinny z klasického oldschoolového denimu.

"V tejto sezóne predstavujeme Skinny Jeans ušité z vysoko kvalitných inovovaných materiálov a v nových odtieňoch. Podčiarkujú ženskú siluetu a pomôžu vytvarovať typický leviskový zadoček, "hovorí Karyn Hillmanová, produktová manažérka Levi's®.

Mrknúť sa môžete aj na video

Viac sa dozviete na Levi.com a facebook.com/le­vis .

Foto: Muzikantky Kilo Kish (711 Skinny), Tommy Genesis (721 High Rise Skinny) a Miya Folick (501® Skinny) v New Orleans

Zdroj foto: Levis;

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.