Buďte pink: so spodnou bielizňou od Lindexu

Buďte pink: so spodnou bielizňou od Lindexu

17. novembra 2017, Lindex, rakovina prsníka, pink, ružová, kolekcia, spodná bielizeň, dámska spodná bielizeň

Sponzorovanej odkazy:

Luxusné domáce oblečenie v prémiovej kvalite, ktorého kúpou pomôžete v boji proti rakovine prsníka? To je tá najlepšia investícia do oblečenia bez výčitiek. A Lindex vám v tom pomôže. Ružová kolekcia je tu!

Lindex sa tento rok zapojil do projektu Bellis Young & Cancer, čím podporuje boj proti rakovine prsníka. Lindex z každého predaného kúsku z novej kolekcie venuje celých 10% na účely projektu, teda na výskum rakoviny prsníka. Lindex sa tejto zákernej chorobe venuje dlhé roky, čomu nasvedčujú dlhoročné finančné podpory rôznym inštitúciám pracujúcich na výskume rakoviny.

Súčasťou novej kolekcie je aj ružový náramok Pink náramok, ktorý má symbolizovať výhru nad chorobou. Dominantou náramku je prekrásny ružový kamienok.

Bellis Young & Cancer

Bellis Young & Cancer je projektom Aliancia žien s rakovinou prsníka, o. p. s. Tento projekt sa zameriava na mladé ženy (do 45 rokov veku), ktoré ochoreli, alebo prešli liečbou rakoviny prsníka. V projekte je kľúčové vzájomné odovzdávanie skúseností medzi pacientkami samotnými, čo pozitívne ovplyvňuje návrat a zapojenie sa späť do bežného života. Samozrejmosťou je aj odborná pomoc, hľadanie novej motivácie a nových životných impulzov. Tento úctyhodný projekt má aj osvetovú funkciu a informuje verejnosť o prevencii rakoviny prsníka (edukácia samovyšetrenie prsníka).

Onkologicky choré pacientky, takzvané Onkologicky choré pacientky, takzvané „bellisky“, pomáhajú jedna druhej.

Pink Lindex 2017

Ružová kolekcia Lindex vás poteší osemnástimi kúskami domáceho oblečenia vrátane spodnej bielizne v prémiovej kvalite. Tvárou kolekcie sa stala švédska modelka Sabina Karlsson, ktorá svojím plnoštíhlym telom dokazuje, že krásna môže byť naozaj každá žena.

Domácu atmosféru naladíte prostredníctvom hodvábnej bielej košele, luxusného kašmírového setu v módnej svetlo sivej a hebkého županu v ružovej. Tiež spodná bielizeň hrá v tónoch ružovej doplnenej o sexy čiernu v podobe noblesnej čipky. Kolekciu a jej charitatívny účel dopĺňa protetická, veľmi pohodlná podprsenka.

Kolekcia Lindex pre domáce leňošenie hrá ružovými tónmi.Kolekcia Lindex pre domáce leňošenie hrá ružovými tónmi.

Lindex

História švédskej značky siaha až do roku 1954, kedy páni Ingemar BOâNÉ a Bengt Rossel otvorili prvý obchod so spodnou bielizňou Fynd v Alingsas. Obchodík sa stal natoľko obľúbený, že skoro otvorili ďalšie a premenovali sa na spoločnosť Lindex z Gothenburgu. V súčasnej dobe je Lindex módny velikán, ktorý prevádzkuje 480 obchodov v 17 krajinách. V ponuke od Lindexu nájdete široký sortiment dámskej módy, detskej módy, spodnej bielizne a kozmetiky.

"Chceli sme vytvoriť nádherné kúsky pre skvelú vec. Sústredili sme sa na harmóniu a pohodu, a tejto kolekcii domáceho oblečenia sme do vienka vdýchli rafinované a minimalistické siluety a nežné detaily, to všetko v nádherných farbách. Nájdete tu všetko od nežnej ružovej až po tmavo červenú, "hovorí Annika Hedin, riaditeľka dizajnového oddelenia spoločnosti Lindex.

Ružovú kolekciu Lindex hľadajte už teraz v predajniach Lindex a na stránkach lindex.com.

Foto: youngandcancer.cz, lindex.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, módni návrhári, ostatné, parfémy a kozmetika, spodná bielizeň a značky a značkové oblečenie.