Čo na nôžky od chladu? Kúpte si Kitten Heels!

Čo na nôžky od chladu? Kúpte si Kitten Heels!

7. novembra 2017, Kitten Heels, členkové topánky, Humanic

Sponzorovanej odkazy:

Obdobie sychravých dní, chladu a početných dažďov si žiada aj vhodné obutie. Tohtoročná sezóna si žiada doplniť skrinku na topánky o aspoň jedny Kitten Heels.

Kitten Heels boli predstavené v neskorých päťdesiatych rokoch, ako formálne topánky pre mladé dospievajúce dievčatá, pretože vyššie podpätky by boli považované za nevhodné pre dievčatá mladšie, ako trinásť rokov. Boli nielen členkové, ale mali formu i poltopánok. Avšak začiatkom šesťdesiatych rokov sa stali módnymi pre všetky ženy naprieč vekovými kategóriami.

Za tú dobu prešli Kitten Heels početnou premenou v dizajne a poňatí. Dnes sú opäť na výslní a tie tohtoročné z kolekcie značky Humanic majú exkluzívnu podobu členkových topánok s úzkymi kónickými podpätkami do 3,5 cm, ostrejšou špičkou a lakovanou kožou.

Kitteen Heels Alisha, lakovaná čierna koža, cena 133 €Kitteen Heels Alisha, lakovaná čierna koža, cena 133 €

Chladnejšie dni už teraz lákajú k obutiu čižiem a členkových topánok. A Kitten Heels sú ideálnymi kandidátmi na zhodnotenie. Sú to spoločníčky elegantné, pre prechodné obdobie medzi jeseňou a zimou. Nie sú prvoplánovo rýdzo zimnými topánkami.

Kitteen Heels Alisha, lakovaná kovovo sivá koža 133 €Kitteen Heels Alisha, lakovaná kovovo sivá koža 133 €

Na prvý pohľad zaujmú vďaka extravagantnej a šik lakovanej koži, ktorá najlepšie vynikne vo farbách, ako smotanová, krémová, kovovo sivá, strieborná a čierna. Kitten Heels sú novým typom obuvi, ako jeden z najväčších trendov pre chladné dni.

Kitteen Heels Alisha, lakovaná krémová koža 133 €Kitteen Heels Alisha, lakovaná krémová koža 133 €

Úspech v tohtoročnej sezóne je s Kitten Heels jednoducho zaručený!

Zdroj foto: Humanic

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii ostatné, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.