Zababušte sa: dámske bundy sú teraz v kurze

Zababušte sa: dámske bundy sú teraz v kurze

14. októbra 2017, Queens, dámske jesenné a zimné bundy, parka army, vetrovka, dlhá bunda, zimná bunda, jacket

Sponzorovanej odkazy:

Dámy, bundy vás nielen zahrejú, ale zároveň sú najvýraznejšou časťou outfitu, obzvlášť v chladnejších sezónach, pretože sú viditeľné najviac.

A aké modely a strihy tento rok frčia a ktorými oslníte okolie najviac? Kúpte si určite vetrovku, bundu á la bomber, alebo zateplenú parku, či prešívanú dlhú bundu. Skúste naše tipy!

Nike W NSW Parka BNDNike W NSW Parka BND

Nike W NSW Parka BND

Táto voľná dlhá parka s integrovanou kapucňou, obrovskými nakladanými vreckami a tunelom v páse so šnúrkou na stiahnutie je priamo UNI kúskom do vášho šatníka. Olivová dámska bunda od značky Nike bude vašim spoľahlivým parťákom do nepohody vždy a všade. Vyjde na 151 €.

Cheap Monday search parkaCheap Monday search parka

Cheap Monday search parka

V podobnom štýle ako predchádzajúci kúsok je aj táto čierna bunda. Parka od značky Cheap Monday s prednými vreckami a kapucňou s prekrytím pri stojačiku, sťahovaním v páse aj v zakončenej dĺžke, má zapínanie na zips. Hrejivá bunda, do ktorej sa môžete skoro celá zababušiť stojí 114 €.

Alpha Industries Polar Jacket SOZ WMNAlpha Industries Polar Jacket SOZ WMN

Alpha Industries Polar Jacket SOZ WMN

Olivová dámska bunda v štýle Army, s kapucňou od značky Alpha Industries má vrecká na prednej časti. Kapucňa je lemovaná kožušinou a zapínanie na zips je kryté lištou s patentmi. Bunda má super vrecko na zips v ľavom prednom diele, rovnako ako na ľavom rukáve. V tejto bunde budete všade za hviezdu. Vyjde na 215 €.

Vans WM Fuego II ParkaVans WM Fuego II Parka

Vans WM Fuego II Parka

Elegantný športový štýl vytvoríte s touto svetlo hnedou dlhšou bundou Vans WM Fuego II . Dámska bunda typu parka s kapucňou od značky Vans s prednými krytými vreckami, má obojstranné zapínanie na zips kryté lištou s patentmi, vysoký stojačik a kapucňa je lemovaná kožušinkou. V predných dieloch sú vo vrchnej časti umiestnené malé vnútorné vrecká uzatvárateľné na patent. Bunda je k dostaniu za 136 €.

Vans WM Boom Boom QuiltedVans WM Boom Boom Quilted

Vans WM Boom Boom Quilted

Parádna olivová dlhšia dámska prešívaná bunda na zips s krycou lištou na patenty, od značky Vans má logo značky v prednej časti. Golier je z pružného lemu, rovnako ako zakončenie rukávov. Vrecká sú riešené ako vnútorné a uzatvárateľné na patenty. Bundu môžete mať za 102 €.

Vybrali ste si dámy? Ak nie, ďalšie krásne hrejivé kúsky nájdete na Queens.cz.

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné a značky a značkové oblečenie.