Telo ako Zoella - s telovou kozmetikou známej vloggerky

Telo ako Zoella - s telovou kozmetikou známej vloggerky

22. októbra 2017, telová kozmetika Zoello, britská vloggerka Zoe Elizabeth Sugg, parfumérie Marionnaud

Sponzorovanej odkazy:

Lahodné makrónky, cukrové bonbóniky, mandle s medom či maliny s čokoládou? Všetky tieto dobroty nájdete v novej britskej kozmetike Zoello. „Maškrťte“ bez obáv!

Voňavá kozmetika Zoello je výtvorom známej vloggerky Zoe Elizabeth Sugg. Teraz ju môžete vyskúšať na vlastnej koži aj vy. Kozmetiku Zoello totiž dostanete aj v Českej republike – v sietí parfumérií Marionnaud.

Beauty vloggerka

Zoe je 26-ročná vloggerka, ktorej nikto nepovie inak ako Zoello. Píše o všetkom a stále – o kozmetike, móde a zdravom životnom štýle. Po niekoľkoročnom úspešnom písaní vlastného blogu sa rozhodla skúsiť šťastie na trhu s kozmetikou. Podarilo sa. Zrodila sa značka Zoello.

mladá Zoello vytvorila chutnú kozmetiku Zoellomladá Zoello vytvorila chutnú kozmetiku Zoello

V repertoári Zoello nájdete okrem telovej kozmetiky tiež rozkošné kozmetické taštičky. V parfumérii Marionnaud v týchto dňoch nájdete tieto horúce novinky od Zoello:

  • Telovú vôňu Blissful Mistful s dominujúcimi jemnými, kvetinovými tónmi obohatenými o vitamín E a ovocnými extraktmi, ktoré zároveň pokožku rozmaznávajú a uzdravujú.
  • O pokožku rúk sa postará ultra výživný hydratačný krém na ruky s príznačným názvom Wonder Hand s vitamínom E, bambuckým maslom a výťažkami zo zázračnej aloe vera. Všetky tieto cenné zložky pôsobia na pleť prívetivo a po pravidelnom používaní budú vaše ruky jemné a hebké.
  • Telový krém Wondrous Whip budete mať chuť zjesť, pretože vzhľadom pripomína šľahačku a vonia ako ovocný krém. Aj tento výrobok obsahuje rovnaké pridané hodnoty ako krém na ruky a telovú vôňu od Zoello, teda aj so šľahačkovým krémom, sa dočkáte zmeny v podobe vyživenej, zamatovo hebkej pokožky. Ľahko sa rozotiera a nezanecháva mastný film. Čistiaci gél Hand On Heart oceníte najmä na cestách. Ide o hygienický antibakteriálny gél, ktorý ruky rýchlo očistí a zároveň nádherne navonia.

Jednoducho mňam! Telová vôňa 45 ml za 11 €, krém na ruky 90 ml za 7 €, telový krém 200 ml za 11 € a gél na ruky 50 ml za 5 €. + Miesto na poličke v kúpeľni milerád uvoľníte produktom ako je peeling Pretty Polished a pena do kúpeľa Scooper Dooper. S cukrovým peelingom pre skutočné princezné ktorý má očarujúcu vôňu, si budete pripadať ako v ružovom sne. Sladká vôňa podobná cukrovej vate obsahuje mikročiastočky, ktoré sa postarajú o pokožku tak, že je jemná ako tá bábätkovská. Peeling môžete využiť v kombinácii s penou do kúpeľa a hýčkať sa tak dvojnásobne!

  • Famózna ružová pena vás vezme na exkurziu zmyselnosti plnú nehy a rozmaznávania.
  • Ružový boom tiež zažijete s telovou vôňou Let 'Spritz. Ružovej totiž nie je nikdy dosť! Vôňa malín, ktorá vydrží po celý deň? Áno. Nebudete chcieť inú vôňu.
Peeling 280 g za 11 €, pena do kúpeľa 400 ml za 10 € a pink vôňa 45 ml za 11 €.Peeling 280 g za 11 €, pena do kúpeľa 400 ml za 10 € a pink vôňa 45 ml za 11 €.
  • Ďalším pomocníkom od Zoello je produkt 2v1 – pena do kúpeľa a sprchový krém Soak Opera. Tešiť sa môžete z bublinkovej opery kvetinovej vône. Výťažky z aloe vera a bambucké maslo pokožku rozmaznáva. Je to vhodná voľba pre tých, ktorí nemajú toľko času.
  • Po kúpeli sa nezabudnite natrieť mliekom Double Creme s vôňou makroniek. Tajnými ingredienciami mlieka sú sladký mandľový olej, kakao a med. Len dajte pozor, aby ste ho nezjedli.
  • Ak si chcete užiť nefalšovaný kúpeľ a máte dostatok času, naložte sa do horúcej vane s rozpustenou soľou Sugar Dip. Aj s ňou zažijete makronkovú extázu. Užite si maximálny relax so soľou, ktorá má hojivé účinky aj na pokožku samú.
Každá žena je princezná, ktorá si zaslúži rozmaznávanie. Pena do kúpeľa a krém 250 ml za 7 €, telové mlieko 160 ml za 7 € a kúpeľová soľ s hmotnosťou 150 g za 9 €.Každá žena je princezná, ktorá si zaslúži rozmaznávanie. Pena do kúpeľa a krém 250 ml za 7 €, telové mlieko 160 ml za 7 € a kúpeľová soľ s hmotnosťou 150 g za 9 €.
  • Pomyselnou čerešničkou na torte je lahodný púder na telo Body Fondant s vôňou čerstvých makroniek, ktorý vás oblečie do závanu trblietok a neodolateľného lesku. Telový púder len na sviatočné chvíle? Nie. Používajte ho každý deň.
Princeznovský púder v 15g balení od Zoello stojí 14 €.Princeznovský púder v 15g balení od Zoello stojí 14 €.

Svoje poklady uložte do niektorých z roztomilých kozmetických taštičiek. Na výber je mnoho motívov, ktoré si zamilujete. Sú také krásne, že si možno odnesiete rovno dve.

Kozmetiku značky Zoello dostanete výhradne v sieti parfumérií Marionnaud.

Foto: Marionnaud, Zoello

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii ostatné a parfémy a kozmetika.