Voňavý rituál proti jesenným splínom

Voňavý rituál proti jesenným splínom

16. októbra 2017, voňavý rituál, jesenný splín, Aroma Ritual, írska káva, vodný melón, hrozno s limetkou, voňavý kúpeľ Aroma Ritual

Sponzorovanej odkazy:

Schovajte sa pred sychravou jeseňou pod perinu z voňavej peny. Bublinková pena do kúpeľa Aroma Ritual v troch neodolateľných vôňach vám dá zabudnúť na jesenný splín.

Postupné skracovanie dní a sychravé počasie môže negatívne ovplyvniť psychickú aj fyzickú kondíciu. Na zlepšenie nálady možno zapracovať mnohými spôsobmi: športom, čokoládou alebo tiež relaxom v podobe plnej vane s penou, ktorá nabije pozitívnou náladou. Skúste aj vy povzbudzujúci kúpeľ s Dermacol. Vyberať môžete z vôní šťavnatého vodného melónu, antistresovej vône hrozna a limetky alebo opojnej a upokojujúcej írskej kávy.

Pena do kúpeľa AROMA RITUAL vám pomôže nabrať silu a úžasne sa zrelaxovať.Pena do kúpeľa AROMA RITUAL vám pomôže nabrať silu a úžasne sa zrelaxovať.

Peny do kúpeľa

Peny do kúpeľa z radu Aroma Ritual obsahujú glycerín, ktorý zvláčňuje a hydratuje pokožku tela. Odporúča sa malé množstvo prípravku vliať do prúdu vody s teplotou 32 až 38 °C. Správna dĺžka kúpeľa je pre každého iná, buďte v nej tak dlho, ako je vám príjemné. Pobyt v horúcej vani neslúži len ako očistný proces, ale ako skvelý relaxačný prostriedok.

Pena do kúpeľa povzbudí telo aj zmysly a premení sprchovanie do nevšedného zážitku.Pena do kúpeľa povzbudí telo aj zmysly a premení sprchovanie do nevšedného zážitku.

Pena do kúpeľa írska káva s kofeínom pohladí a povzbudí vašu pokožku a po odstránení krémovej peny ju zanechá čistú a zamatovo hebkú. Pena do kúpeľa s melónovým extraktom rozmaznáva všetky zmysly. Ponorte sa aj vy do sladkého opojenia vodného melónu. Po kúpeli sa tešte z osvieženej pokožky tela. Zamračené dni porazí hroznová pena do kúpeľa so štipkou limetky s olejom z hroznových jadierok.

Peny do kúpeľa sú vhodné pre všetky typy pokožky. Jedno balenie s 500 ml zakúpite za 3 €.Peny do kúpeľa sú vhodné pre všetky typy pokožky. Jedno balenie s 500 ml zakúpite za 3 €.

Vychytané náplne

Ďalšou horúcou novinkou tohtoročnej jesene sú vychytané ekonomické náhradné náplne do tekutých mydiel Aroma Ritual. Ide o náhradné náplne s hmotnosťou 500 ml, ktoré šetria čas aj peniaze. Aj v prípade náhradných náplní mydiel môžete vyberať hneď z troch vôní – belgickej čokolády, vodného melónu a hrozna s limetkou. Obsahujú glycerín a panthenol, ktoré pokožku čistia, hydratujú a regenerujú.

Tekuté mydlo na ruky Aroma Ritual – náhradná náplň, Dermacol – 3 € / 500 ml.Tekuté mydlo na ruky Aroma Ritual – náhradná náplň, Dermacol – 3 € / 500 ml.

Peny do kúpeľne a náhradné mydlá tak dopĺňajú kozmetický rad o rovnaké aromatické vône, ktoré sa skladajú z telových mliek, telových olejov, krémov na ruky, sprchovacích gélov a telových peelingov.

Foto: Dermacol

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii ostatné.