Hugo Boss kolekcia jeseň / zima 2017 Svetový cestovateľ

Hugo Boss kolekcia jeseň / zima 2017 Svetový cestovateľ

20. októbra 2017, Hugo Boss kolekcia jeseň / zima 2017 Svetový cestovateľ

Sponzorovanej odkazy:

Celkom novú kolekciu BOSS jeseň / zima 2017 nazvanú „Svetový cestovateľ“, priváža česká módna firma MY FASHION. Staňte sa cestovateľom so všetkým!

Základnou filozofiou kolekcie je využiť minimum odevov a doplnkov ku kvalitnému outfitu vždy a všade, teda aj na cestách. Byť teda moderným cestovateľom.

Jednotlivé kusy oblečenia, ktoré nová kolekcia značky BOSS Menswear aj BOSS Womenswear pre tohtoročnú jeseň a zimu s číslovkou 2017 prináša, sú ľahko a výborne kombinovateľné kúsky, ktoré ponúkajú ako biznis, tak voľnočasovú líniu a looky.

Pohodlný, casual a ležérny štýl tiahnúci sa ako tenká linka naprieč všetkými radmi BOSS, sú prevedené z trendových kvalitných a nekrčivých materiálov, ktoré sú pre cestovanie ako stvorené. Vyberať môžete medzi mäkučkou a hrejivou merino vlnou, mäkkým a splývavým džersejom, šik pohodlnými úpletmi, priliehavými strečovými materiálmi, pohodlnou egyptskou bavlnou a v neposlednom rade tiež jemnou a luxusnou kožou a hitom doby nepremokavým nylonom.

Pánsky rad sa vyznačuje priehrštím športového i klasického denimu, v najrôznejšej podobe, spracovaní a prevedení. Dámska kolekcia iskrí mäkkými a ženskými krivkami zvýrazňujúcimi materiálmi ako je sexi čipka, vzdušný hodváb a romantické plisé.

Necháte sa zlákať tiež?

Zdroj foto: My Fashion

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.