Je tu babie leto - Buďte BIO: S Komono!

Je tu babie leto - Buďte BIO: S Komono!

4. októbra 2017, Komono, belgická značka, slnečné okuliare, bio, recyklácia, ekologické materiály, bio plast, ricínový olej, bio materiály, kvalita, remeselná výroba, ručná výroba, inovácie, módny dizajn, módny doplnok, nadčasovosť

Sponzorovanej odkazy:

Letu ešte neodzvonilo. Aj v októbri si očividne môžeme dopriať slniečko a príjemné teplo, ktoré ešte na jeseň vyžaruje. A to nevolá po ničom inom, než po slnečných okuliaroch. Inovatívne kúsky, ktoré rozhodne nebudú všedné ani na budúci rok, ponúka belgická značka Komono, ktorá sa už od roku 2009 venuje výrobe kvalitných a progresívnych slnečných okuliarov, ale aj okuliarových rámov a to za priaznivé ceny pre všetkých.

Niet sa preto čomu čudovať, že značka Komono slávi úspechy po celom svete. Vo svojom odvetví sa veľmi rýchlo rozrastá a právom patrí medzi jedny z najrýchlejšie rastúcich značiek módnych doplnkov, ktoré sú na trhu zatiaľ kratšiu dobu. Značka Komono sa venuje taktiež tvorbe nadčasových hodiniek a rovnako ako u nich, tak aj pri modeloch slnečných okuliarov, využíva miešanie retro prvkov s futurizmom, klasikou a modernou či dizajnom a umením.

Už samotný názov značky napovedá o jej zámere. „Komono“ v japončine totiž znamená „malé veci“. Dizajn doplnkov belgickej značky spája vízie zachytiť čistú esenciu kultúry a to v minimalistickej forme. Zároveň je možné produkty značky považovať za tradičnú precíznu remeselnú prácu, pri ktorej sú použité tie najkvalitnejšie moderné materiály.

Tento rok predstavila značka Komono moderný štýl ekologickej módy, ktorou je kolekcia Neutra. Táto špeciálna kolekcia ponúka dizajnové bio slnečné okuliare, do ktorých je premietnutý ekologický štandard udržateľnosti výroby a dôraz na dlhú trvanlivosť produktov. Slnečné Komono okuliare sú totiž kompletne vyrobené z bio materiálu. Tónované šošovky a rámik sú vyrobené zo špeciálneho ľahkého a pružného bio plastu, do ktorého je čiastočne primiešaný aj ricínový olej. Z recyklovaných materiálov je tiež puzdro a čistiaca handrička, ktorá je súčasťou každého modelu.

V kolekcii Neutra nájdete štyri, už osvedčené modely slnečných okuliarov: Francis, Harper, Devon a Vivien. Všetky ponúkané v dvoch farebných prevedeniach pieskovej a čiernej.

Kolekcia Neutra je výsledok úspešnej spolupráce značky Komono s holandskou vedeckou spoločnosťou DSM Engineering Plastics, ktorá sa dlhodobo zaoberá vývojom technológií znižujúcich emisie skleníkových plynov a vyvinula materiál EcoPaXX®.

Zdroj: Komono

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii doplnky a slnečné okuliare.