Dekadent by Taťána Kovaříková

Dekadent by Taťána Kovaříková

12. októbra 2017, dekadentná žena, Taťána Kovaříková, Tatiana AW 2017/18, lookbook jeseň a zima 2017/18

Sponzorovanej odkazy:

Nová módna kolekcia TATIANA od hviezdnej návrhárky Tatiany Kovaříkovej udáva trendy pre nadchádzajúcu jeseň a zimu. Je kolekciou s jemnými dekadentnými prvkami, ktorá vás ako mávnutím čarovného prútika zanesie do 70. rokov. Bude vás jednoducho baviť!

O Taťáne

Taťána Kovaříková patrí medzi českú návrhársku špičku. Vyštudovala Strednú priemyselnú školu textilnú v Brne, odbor návrhárstvo. Jej modely sú synonymom pre osobitosť, ženskosť, čistotu línií, precíznosť a nadčasovosť. Taťána čerpá inšpiráciu predovšetkým zo života obyčajných ľudí za využitia najkvalitnejších látok dovezených zo Španielska, Talianska a Francúzska. Jej šaty už obliekli celebrity, ako grófka Sofia z Wessexu, americká herečka Andie MacDowell, alebo české osobnosti, ako speváčka Helena Vondráčková, Bára Nesvadbová a herečka a moderátorka Jitka Asterová. Hviezdou však môžete byť aj vy – v kúsku od Tatiany!

Taťána Kovaříková patrí k najlepším českým návrhárkam súčasnosti.Taťána Kovaříková patrí k najlepším českým návrhárkam súčasnosti.

"Taťána je pre mňa výnimočnou návrhárkou s obrovským citom pre ženskú siluetu a talentom pre sublimnú elegantnú erotiku. K tomu pridám ešte zmienku o nadčasovosti, jednoduchosti, kvalitných materiáloch a krásnych líniách. Myslím, že to je veľa dobrých dôvodov k inšpirácii a spolupráci, "hovorí o spolupráci s návrhárkou renomovaná fotografka Lucie Robinson, ktorá stojí za nafotením nového lookbooku ku kolekcii jeseň / zima 2017/2018.

Kolekcia TATIANA

Jednotlivé kúsky z novej kolekcie sú inšpirované dobou minulou a kolekcia samotná ukazuje módu, v ktorej je neopakovateľné čaro. Look sa nesie v štýle plnších ženských tvarov, jednoduchosti a minimalizmu. Vyberať môžete z oversize kabátov, ktoré tento rok veľmi frčia. Zmestí sa vám pod neho aj niekoľko vrstiev oblečenia, bez toho, aby vaša postava vyzerala neforemne. Túto skutočnosť oceníte najmä v mrazoch. Oversize kabát môžete obliecť aj na zúžený kostým z tejto kolekcie, sukňu alebo šik košeľové šaty. Pre slávnostné chvíle ponúka výnimočné modely vyrobené v limitovanej edícii na zákazku. Čerešničku na torte potom predstavujú kabátiky s korzetovým pásom, ktoré dokonale zvýraznia a vykúzlia úzky pás. Celú kolekciu obohacujú nestarnúce volániky, evokujúce romantiku.

Novú kolekciu ste mohli zhliadnuť v rade módnych časopisov ako je napríklad Bazaar.Novú kolekciu ste mohli zhliadnuť v rade módnych časopisov ako je napríklad Bazaar.

Kolekcii TATIANA dominuje čierna farba, jeseň pripomenie tiež výrazná smaragdovo zelená a červená, aj výrazné vzory. Dizajnérka v kolekcii použila pohodlnú a predovšetkým uni veľkosť elastických materiálov, ďalej žerzej, vlnu, kožu alebo luxusnú španielsku čipku.

Celú kolekciu nafotila Lucie Robinson, život modelom prepožičala modelka Dagny z MY model agency, o ktorej make-up a vlasy sa postarala Eliška Matějková a obuv zaistil Stuart Weitzman.

Dominantná čierna farba na modeloch z novej kolekcie.Dominantná čierna farba na modeloch z novej kolekcie.

Viac informácií o novej kolekcii nájdete na webových stránkach www.tatiana.cz alebo v butiku Tatiana v ulici Dušní 1 v Prahe 1. Budete aj vy jedna z dekadentných žien Taťány Kovaříkovej?

Foto: Tatiana.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.