Užite si letne jesenný čas pestro s TOUS!

Užite si letne jesenný čas pestro s TOUS!

19. septembra 2017, TOUS, šperky, náramky, náušnice, retiazky, prívesky, prstene, pestré leto, tropické leto, kolekcia leto 2017, letná kolekcia, tropické ovocie, striebro, zlato, smalt, oceľ, drahé kamene, amazonit, perly, opál

Sponzorovanej odkazy:

Leto sa pomaly, ale isto blíži ku koncu a my máme právo si ho ešte poriadne užiť. Šperkárska značka TOUS má ešte stále v ponuke letnú kolekciu 2017, ktorá je plná blyštiacich a trblietavých vecičiek s tematikou horúcich trópov. Pestré leto s TOUS vás zvedie na vlnu plnú krásy tropických plodov. Pastelové farby vám ponúknu prírodné drahé kamene, ktoré zdobia v polovičnej väčšine všetky šperky. Tie sľubujú, že budú ladiť ku každému z vašich outfitov. Kombinujte s doplnkami v zodpovedajúcich farbách a rozhodne zažiarite. Buďto ešte teraz, alebo začiatkom jesene, či ak vyrážate na neskoršiu dovolenku k moru užiť si ešte trochu to tropické leto.

Výber šperkov zdobia nielen viacfarebné prírodné drahé kamene, ale aj smalt vo svetlých farbách, ktorý objavíte najmä na oceľovom prsteni, retiazky s príveskom, náušniciach alebo povrázkovom náramku s motívmi tropických kvetov, ovocia a zvierat, ale aj s roztomilým medvedíkom, ktorý je hlavným znakom firmy TOUS.

Letná kolekcia ponúka taktiež šperky nazvané Amélia, ktoré pôsobia až neuveriteľne rozprávkovo. Sú až hypnotické, pretože z nich nebudete môcť spustiť oči. Kľúčovým kusom tejto podkolekcie je úplne originálny prsteň, ktorý je takmer neopísateľný. Možné je vypustiť len údivné „wow“. Náhrdelník, náramok, náušnice a prsteň sú všetky vytvorené zo striebra s berýliom, morganitom a perlami.

Vermilová súčasť letnej kolekcie ponúka tiež základné druhy šperkov a to v striebre pokryté osemnásť karátovým žltým zlatom s drahými kameňmi. Náramok zdobia napríklad amazonit, ružový opál a kremík so smrekovcom. Na prsteni zas amazonit dopĺňa skvostná perla.

Kolekcia by nebola úplná, keby v nej chýbali hodinky. TOUS ponúka hodinky z nerezovej ocele v dvoch farebných prevedeniach striebornej a zlatej, ktorých ciferník zdobí medvedík TOUS obklopený tropickými kvetmi a plodmi. Pre diskrétnejšie chvíle tu sú potom hodinky s modrým, alebo ružovým koženým remienkom a kovovým číselníkom.

Je potrebné podotknúť, že značka TOUS sa nezameriava len na šperky a hodinky. Súčasťou jej kolekcie sú aj módne doplnky v podobe slnečných okuliarov, alebo tašiek, kabeliek a aktuálnych trendových batohov. Aj z týchto kúskov možno vyberať a teraz ešte za lepšie posezónne ceny.

Zdroj: TOUS

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.