Ako si užiť jeseň? S Antiplano od Tinycottons!

Ako si užiť jeseň? S Antiplano od Tinycottons!

18. septembra 2017, jesenná kolekcia Antiplano, značka Tinycottons, štýlová jeseň, bavlnená jeseň

Sponzorovanej odkazy:

Jeseň sa hlási! A spoločne s ňou aj babie leto v štýle novej kolekcie Antiplano od Tinycottons. Bude viac než farebná!

Tinycottons

Za vznikom detskej značky hľadajme temperamentnú španielsku krv. Tinycottons vznikla pod taktovkou dvoch Španielov Barba Bruna a Gerarda Lazcana v decembri roku 2012. Dobrí kamaráti vdýchli značke krásu a radosť z kvalitných, krásnych a nezabudnuteľných kúskov a dostali sa skoro do podvedomia ľudí nielen v rodnom Španielsku. Nerozlučná dvojica sa rozhodla vytvoriť výnimočné oblečenie pre deti, v ktorom sa skĺbia elegancia a štýl s pohodlnosťou a kvalitou.

Jednotlivé trendy kúsky značky Tinycottons sa môžu pýšiť úplne ekologickým procesom výroby na báze fair trade a ochrany životného prostredia za použitia vysoko kvalitných materiálov. Španielska móda je typická svojou pestrofarebnosťou, preto i Tinycottons spoznáte už z diaľky – odvážne farebné kombinácie a nevšedné potlače prežiaria každučký deň.

nová kolekcia Antiplano od Tinycottonsnová kolekcia Antiplano od Tinycottons

Tinycottons nie je len obyčajnou konfekčnou značkou, jedná sa o výrobky s dlhou životnosťou, ktoré si deti hneď obľúbia. Kvalita je to najdôležitejšie, na čom značka a jej tvorcovia stavajú. Vo výrobe samotných kúskov sa preferuje spolupráca s dodávateľmi tej najlepšej bavlny, pričom najviac použitých materiálov je recyklovateľných. Mottom značky je, aby sa každý zákazník cítil byť súčasťou rodiny Tinycottons a bol jej pyšným nositeľom.

Proces výroby produktov značky Cottons prebieha v španielskej metropole Barcelone. Tá je kozmopolitným centrom plným kultúry, umenia, zatrávnených plôch, parkov a malých a väčších spoločností, z ktorých tvorcovia čerpajú inšpiráciu pre tvorbu.Proces výroby produktov značky Cottons prebieha v španielskej metropole Barcelone. Tá je kozmopolitným centrom plným kultúry, umenia, zatrávnených plôch, parkov a malých a väčších spoločností, z ktorých tvorcovia čerpajú inšpiráciu pre tvorbu.

Antiplano

Každú sezónu Tinycottons predstaví nový príbeh, v ktorom posiela silne emotívnu správu všetkým malým kamarátom: Je dôležité dať zmysel každému kúsku z novej kolekcie, nosiť s radosťou každučký kúsok, pretože každý je výnimočný – špeciálne farebné motívy, ten najjemnejší materiál a špeciálny spôsob výroby. Nie inak je tomu aj túto sezónu – Tinycottons predstavuje jesennú kolekciu Antiplano.

Štýlová a odvážna kolekcia. So silným obrazom a príbehom, do ktorého sa deti zapájajú, niečo sa naučia a zamilujú si svoje oblečenie. Oblečenie, ktoré si navždy zapamätajú.Štýlová a odvážna kolekcia. So silným obrazom a príbehom, do ktorého sa deti zapájajú, niečo sa naučia a zamilujú si svoje oblečenie. Oblečenie, ktoré si navždy zapamätajú.

Inšpiráciou pre jesennú kolekciu Antiplano boli slávne vysoké pláne a ich rozmanitá krása, divoké zvieratá a predovšetkým ľudový folklór a mýtami opradená krajina Španielska. V celej kolekcii sa premieta očarenie z pestrofarebných remesiel a miestnych tradícií – netradičné vzory, detaily a tkaniny – to všetko je nové Antiplano.

"Knihy a cestovanie sú tiež súčasťou našej tvorby. Rysujeme, maľujeme, striháme a lepíme, ako len môžeme. Skúšame myslieť slobodne, ako deti. Nemať tak vážny postoj k životu, byť odvážni a sami sebou, užívať si života ", hovoria tvorcovia o svojej značke.

V novej kolekcii vyberajte z roztomilých čiapok, šálov, overalov, svetrov, nohavíc, ale aj šiat, či plaviek s buldočkami, ktoré dievčatká využijú počas chladného počasia v krytom bazéne. Svoje využitie však nájdu aj budúcu letnú sezónu, pretože sú naozaj roztomilé.

Slušivá farebná čiapka s geometrickým vzorom a zelenou bambuľkou. Dostanete ju tiež v tmavo zelenej, tmavo modrej, svetlo modrej a béžovej. Kúpite ju za 38 €. Vpravo svetlo modrá čiapočka so zeleným vzorom mriežok a hnedým lemovaním so šnúrkou na zaväzovanie za 33 €.

Pohodlné béžové legíny s motívom lám v troch veľkostiach za 32 € a sýto modrý celoprepínací svetrík na zapínanie s roztomilým dizajnom lám za 95 € zahreje nielen na tele.

Jednodielne roztomilé plavky pre dievčatká s krásnou potlačou buldočka. Okrem zábavného dizajnu oceníte aj fakt, že sú vyrobené z materiálu, ktorý chráni citlivú detskú pokožku proti škodlivému UV žiareniu. Plavky sú celé podšité a teraz ich kúpite v zľave za 30 €.

Antiplano pre malých objaviteľov.Antiplano pre malých objaviteľov.

Páči sa vám nová kolekcia? Exkluzívne ju kúpite v kamenných obchodoch: NILAstore, Korunní 91, Praha-Vinohrady a NILAkids, Korunní 76, Praha-Vinohrady, a tiež na webových stránkach NILA.cz.

Foto: Tinycottons.com, Nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii doplnky, módne peklo, ostatné, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.