Fenty Puma by Rihanna jeseň / zima 2017

Fenty Puma by Rihanna jeseň / zima 2017

16. septembra 2017, Fenty Puma by Rihanna, kolekcia jeseň / zima 2017, školské kolekcie, trendy detaily, doplnky a topánky

Sponzorovanej odkazy:

Značka Puma a Rihanna, ako kreatívna riaditeľka Fenty, oficiálne otvorila dvere Fenty univerzity v tretej sezóne Fenty Puma by Rihanna. Ich športové kúsky prešli módnou metamorfózou a sú veľmi variabilné.

Rihanna navrhla kolekciu, ktorá reprezentuje rôzne skupiny mládeže a ich nevšedné originálne štýly. Tými sa študenti odlišujú na chodbách a v šatniach. Štýly obsiahnuté v kolekcii zahŕňajú – Nerdy, jocks, skejt, preppy, goth a bad gals. Prepožičaný podpis Rihanny v štýle Fenty je realizovaný v rôznych formách na ručne pletených svetroch, šatách, oversized kabátoch, či kožušinách.

Bez uniformity

Je to brojenie proti klasickým uniformám a dresom, ktoré boli nahradené technickým športovým materiálom s módnym nádychom v štýle Ivy League. Brandované detaily sa objavujú v celej kolekcii, zahŕňajúce Rihannino šťastné číslo 13, odznaky s jej rokom narodenia 1988, piercingový zips FentyxPuma, gombíky a značky s brandom Fenty Puma a tiež originálne záplaty a športové tejpy.

Trendové doplnky

Rihanna, ako kreatívna riaditeľka vybrala aj doplnky, ktoré doladia správny univerzitný vzhľad. Sú nimi tašky v rôznych podobách a tvaroch, od veľkých plyšových batohov až po listové kabelky, alebo šiltovky, šatky, šály a Choker.

Sneakers, Creepers a ďalšie

Keď k tomu prirátame nálož topánok zahŕňajúcich nové štýly a budúce ikony – Chelsea Sneaker Boot, Fenty Trainer Hi a Knitted High MaryJane Heel, nie je čo riešiť. A samozrejme nechýba symbolická topánka Puma Creeper, ktorá sa vracia v dvoch nových podobách – ako Cleated Creeper Suede a Anke Strap. Tenisky budú dostupné v dámskych aj pánskych veľkostiach v najnovších sezónnych farbách.

Nové Creepers dostanete kúpiť už od konca augusta 2017 v Puma Concept Store v OC Palladium a koncom septembra tiež u vybraných predajcov. Ďalšie kúsky z novej kolekcie budú v predaji v priebehu mesiaca október 2017.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.