Showroom Petra Balvínová je teraz TIQE concept store

Showroom Petra Balvínová je teraz TIQE concept store

9. septembra 2017, Showroom, Petra Balvínová, TIQE concept store

Sponzorovanej odkazy:

Showroom a ateliér českej návrhárky Petry Balvínovej v Benediktskej ulici v Prahe, v ktorom navrhuje, šije a predáva svoje módne kolekcie, mení svoj koncept. Popri autorských modeloch značky TIQE bude k dostaniu prírodná bio kozmetika a módne doplnky.

„Na jednom nakrúcaní som dostala darčekovú tašku s bio kozmetikou InLight, do ktorej som sa hneď zamilovala. Chcela som sa o tak skvelú vec podeliť so svojimi zákazníčkami a napadlo mi, že by som kozmetiku predávala u seba v showroome spolu s mojimi obľúbenými doplnkami, ako sú slnečné okuliare aktuálnych kolekcií Fendi alebo kabelky mladých dizajnérok PBG, "hovorí Petra Balvínová. "Kozmetika InLight je najčistejšou prémiovou bio značkou na trhu, je úplne bez chémie a vyznačuje sa mimoriadnymi účinkami, preto som rada, že si ju u mňa moje zákazníčky môžu nielen vyskúšať, ale aj zakúpiť,“ dodáva návrhárka.

Produkty InLight sú ručne vyrábané v anglickom Cornwalle lekárom, homeopatom a zelinkárom MUDr. Marianom Spiezia kombináciou postupov tradičnej alchýmie a modernej vedy. Čisto prírodný základ z liečivých bylín, vzácnych olejov a vonných esencií robí z voňavých bio balzamov a olejov skvelých pomocníkov pre obnovu pleti, v boji proti vráskam, pigmentovým škvrnám, akné a ďalším kožným problémom. Kozmetika InLight je v súlade s homeopatickou liečbou, je úplne bez chemických látok z ropy, bez genetickej modifikácie a konzervačných lá­tok.

Predajná časť showroomu v centre Prahy, v ktorom návrhárka už 8 rokov pôsobí, prešla kompletnou prestavbou s cieľom vytvoriť vzdušný a hlavne variabilný priestor. "Prizvala som si na pomoc výborného architekta Adama Turečka, ktorý urobil návrh. Podľa toho sme nechali na zákazku vyrobiť sériu skriniek a stojany na oblečenie. Všetko sme ladili do bielych odtieňov, "dopĺňa dizajnérka.

Víziou do budúcnosti je využitie priestoru aj ako miesta pre organizovanie špeciálnych akcií, kde budú prezentované novinky v oblasti európskeho i slovenského dizajnu, ktoré rozšíria stálu ponuku. Tak, ako sú klientky zvyknuté, aj naďalej bude v obchode možné zakúpiť ako hotové modely TIQE, ktoré sú následne upravované danej žene na mieru, tak si vybraný model nechať ušiť na zákazku. Do konca roka chce návrhárka spustiť aj e-shop s ponukou concept storu.

Zdroj foto: TIQE

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a slnečné okuliare.