Lucia Robinson a Organic Way príbeh s deviatimi osobnosťami dneška

Lucia Robinson a Organic Way príbeh s deviatimi osobnosťami dneška

2. septembra 2017, Lucia Robinson a Organic Way, fotografie, osobnosti

Sponzorovanej odkazy:

Lucia Robinson na fotografiách zachytila premenu deviatich známych osobností. Ich príbeh spája eko kozmetika Oway Rolland.

A tak tu máme 9 známych osobností a ich životný štýl, 9 farebných rôznorodých kontinentov a 1 značku s ekologickou filozofiou…

Fotografka zachytila premenu herca Sašu Rašilova, Jaromíra Nosku, herečky Ivany Jirešovej, Petry Špindlerovej, muzikanta Mikoláša Ružičku, DJ Ladida, ilustrátorky Zuzany Osaka, speváčky Svetlany Nálepkovej a módnej návrhárky Jozefíny Bakošovej.

To všetko pod taktovkou organickej vlasovej značky Oway Rolland (Organic Way). Príbeh s celoživotným vzťahom k prírode spája práve kozmetika Oway Rolland.

Vo vlasovom stylingu by nemal byť priestor pre úzkoprsosť. Je čas myslieť kreatívne, nebáť sa výziev a zároveň brať ohľady na našu prírodu. Mantinely ekologickej profesionálnej starostlivosti posúva novinka talianskej značky Oway Rolland – revolučný a pre vlas úplne šetrný pigment.

A práve pigment sa stal kľúčovým hráčom v kolekcii Oway Celebration 2017, ktorá spojila 9 kaderníkov z niekoľkých miest, skvelú Luciu Robinson a 9 známych tvárí. Pre originálne snímky, reflektujúce predovšetkým prirodzenosť, boli vybrané osobnosti, ktoré majú kladný vzťah k prírode a ekológii.

„Každý z nich má svoj zaujímavý príbeh rovnako ako Oway Rolland,“ vysvetlila Martina Sikorová, manažérka Oway Rolland pre ČR a SR. Myšlienka zvečniť významné tváre pri tvorbe kolekcie Oway Celebration 2017 je hlavne poďakovaním kaderníkom a ich salónom za spoluprácu so značkou Oway.

Každý kaderník dostal svoju tvár pre vytvorenie zaujímavého looku. Saša Rašilov sa zveril do starostlivosti salónu Florian Hair a nemohol si skúsenosť vynachváliť: „Bol som nadšený strihom i modrou farbou, ale hlavne ma nadchli produkty Oway Rolland. Každý produkt má svoju čistú špecifickú vôňu, ako trebárs klinčekový kondicionér, to je úplná bomba. “

V Eco Art Salóne Oway Rolland preťali vlasy herečky Ivany Jirešovej farebné pruhy grapefruitovej farby a je nutné dodať, že na fotografii vyzerá veľmi zvodne. „Pri prípravách ma očarovali nádherné prírodné vône produktov Oway Rolland,“ hovorí Jirešová.

Muzikant Mikokáš Růžička zase získal v kaderníctve Tony & Guy nový styling nielen účesu, ale aj fúzov. "Spočiatku som sa po zásahu necítil vo svojej koži, bežne sa totiž strihám doma sám, ale už druhý deň som sa so svojou novou tvárou stotožnil a musím povedať, že je to super. Oway Rolland má dokonca svoju Barber sadu pre domáce užívanie a to ma zaujalo, "hovorí Růžička.

DJ Ladidovi pristali nafarbené vlasy do fialového odtieňa a herec Jaromír Nosek zase získal zaujímavé kovovo sivé šediny. Nadšená bola tiež speváčka Svetlana Nálepková. „V EcoArt Salónu Rolland som sa cítila ako doma, drevený interiér v súlade s vôňou používaných produktov vytvára veľmi príjemnú atmosféru,“ hovorí Nálepková.

Výtvarníčka Zuzana Osaka po zásahu predstavovala rozviatu vílu. Herečka Petra Špindlerová vyhľadáva iba prírodné produkty v celkovej starostlivosti o telo, dokonca sa nechala počuť, že si nejakú dobu umývala hlavu iba teplou vodou. „Produkty Oway Rolland ma očarili, už len balenie v sklených fľaštičkách je mi sympatické a keď mi dali preliv, vďaka ktorému som získala krásny lesk, totálne som sa do Oway zamilovala,“ hovorí Špindlerová.

Módna návrhárka Jozefína Bakošová, ktorá vedie svoju galériu Harddecore sa v spolupráci so Sistersconspiracy postarala o styling. Avšak Bakošová pózovala aj pred objektívom fotografky a prešla si zásadnou zmenou. Po skončení premeny v Olomouckom štúdiu Art Hair ju zdobili zelené vlasy, vrkôčik, piercing v nose a ušiach. „Bola som niekto úplne iný, ale musím povedať, že ma to veľmi bavilo a z výslednej fotky som nadšená,“ hovorí J.Bakošová.

Oway Rolland

Značka Oway Rolland je profesionálna organická vlasová aj telová kozmetika, ktorá na trh uvádza vždy len skutočne funkčné a bezproblémové prípravky a produkty plné veľkého množstva organických a biodynamických aktívnych ingrediencií.

Eco Art Salon Oway Rolland

Je výhradným dovozcom vlasovej a telovej kozmetiky Oway Rolland. Všetky produkty je možné priamo v salóne zakúpiť a dopriať si tak starostlivosť organických produktov v pohodlí domova. V salóne sa môžete tiež vzdelávať na doplnkových seminároch a workshopoch a stretávať sa na lekciách jogy, či na prehliadkach a vernisážach s talentovanými umelcami. Nájdete ho na adrese Francúzska 17, Praha 2 – Vinohrady, a viac čítajte na stránkach salónu .

Josefina Bakošová

Návrhárka, zakladajúca si na variabilite a netradičnom prevedení. Kolekcie sú 2 × ročne predstavované v limitovaných sériách. Josefina Bakošová sa tiež venuje zákazkovej tvorbe a stylingu. Viac môžete zistiť na jej stránkach .

Zdroj foto: OWAY ROLLAND a Lucie Robinson

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módne peklo a ostatné.