Mint - Pop up Hall 13: alternatívne shopy s českými značkami

Mint - Pop up Hall 13: alternatívne shopy s českými značkami

30. augusta 2017, Mint - Pop up Hall 13, obchodný dom, alternatíva, stánky so zázemím, predajcovia, zákazníci, Pražská tržnica Holešovice

Sponzorovanej odkazy:

Nikto nechce v auguste počuť, že aj leto raz skončí. Dobrá správa však znie: nezúfajte. Aj po prázdninách budú a sú projekty, ktoré stoja za to. Patrí medzi ne Mint: Pop Up Hall 13 v Pražskej tržnici v Holešoviciach. Je to alternatívny obchodný dom.

Je to pôvodne Mint, teda Weekend Market, avšak v novom kabáte. V takom, v ktorom môže fungovať mnoho sezón. Hala 13 je totiž len jedna a jej unikátny priestor (i magické číslo) ponúka takmer neobmedzené možnosti pre tých, ktorí milujú a vytvárajú módu, dizajn a umenie.

Mnoho mladých tvorcov túži po priestore, z ktorého by si vybudovali svoj butik, obchodík, showroom. Väčšinou im v tom bráni predstava strateného času, ktorý by museli investovať do hľadania vhodného miesta a často aj nedostatočné finančné zázemie.

Po prvýkrát

To všetko prvá Mint: Pop Up Hall 13 ponúka. Štaruje koncom septembra, a mať tu zázemie do konca roka môže každý, kto nestojí o starosti spojené s budovaním a prevádzkou vlastného obchodu a rád by našiel nových zákazníkov. Súčasne umožňuje každému predajcovi, aby si svoj showroom zariadil podľa vlastných predstáv.

Okrem módy a dizajnu láka na workshopy pre deti i dospelých, hudbou, gastronomickými pochúťkami, aj vlastnou kaviarňou s výbornou kávou a tortami. Každý mesiac k tomu prichystá tematické párty , kde si na svoje prídu aj milovníci literatúry, divadla, filmu.

Kedy, kde a ako?

Až do konca decembra sa návštevníkom hala č. 13 otvorí každý piatok a sobotu, Konkrétne od 29.9. 2017 každý piatok v čase od 11 do – 19 hodiny, a v sobotu od 9 do 17 hodiny. Viac tu . Vstup je zdarma a bez bariér a aj štvornohí miláčikovia sú vítaní.

Prihlášky pre predajcov sú otvorené, viac na Mintmarket.cz .

O MINT

Fashion markety robia už vyše desať rokov a stále ich to baví. Zákazníci tu našli svoje obľúbené značky, dizajnéri tu dlhodobo sledujú dopyt, sú v kontakte so svojimi zákazníkmi a vďaka pravidelnosti eventov sú motivovaní vymýšľať stále nové kolekcie.

Od minulej jesene vyšiel Mint z tieňa a aby ste si ho už s nikým nemohli pomýliť, začali používať prídomok MINT. Stále sú to oni, nadšenci, ktorí takmer všetok čas venujú vymýšľaniu nápadov, ako Česku predstaviť skvelých návrhárov, dizajnérov aj výrobcov všemožných delikates.

Proste umelcov, ktorých práca baví rovnako ako ich a chcú, aby život nestál len na uniformite, stádovisti a diktovaných trendoch. Za čím všetkým sú podpísaní? Už štyridsaťdvakrát usporiadali Brno Fashion Market v Brne a devätnásťkrát Prague Fashion Market. K tomu sa podieľa na organizácii akcií ako Zažiť mesto inak, Živá ulica alebo Rock for Churchill.

Zdroj foto: Mint

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, nápoje a drinky, ostatné, pánske oblečenie, šperky a hodinky, spodná bielizeň a topánky, obuv.