Džínsová rapsódia

Džínsová rapsódia

28. augusta 2017, džínsy, rifle, denim, rapsódia

Sponzorovanej odkazy:

Každý šatník potrebuje nohavice. A nie jedny. A ak neobsahuje aspoň niekoľkoraké džínsy, nie je úplný. Denimové nohavice sú skrátka v kurze a dnes sa možno vyblázniť v štýloch, strihoch a prevedeniach, a mať napríklad od každého jeden kúsok. Rifle, alias džínsy sú proste nesmrteľné.

Máme pre vás pár tipov, ako váš šatník efektívne doplniť. Džínsy vynosíte takmer kamkoľvek, sú šik a krásne zvýraznia postavu, len si vybrať tie svoje.

Cheap Monday High SkinCheap Monday High Skin

Cheap Monday High Skin

Svetlo modré dámske jeans nohavice od značky Cheap Monday budú tie pravé orechové do práce, na nákupy, na cestovanie aj prechádzky po meste či mimo nich. Sú vyrobené zo zmesi 99% bavlny 1% elastanu. K dispozícii sú za 103 €.

WOOD WOOD Eve Jeans heavy rinseWOOD WOOD Eve Jeans heavy rinse

WOOD WOOD Eve Jeans heavy rinse

Tmavo modré dámske jeans nohavice od značky WOOD WOOD Eve Jeans heavy rinse v casual strihu. Klasická modrá im dodáva na punce nohavíc vhodných na použitie kdekoľvek, v ktorých sa budete cítiť veľmi pohodlne a dobre. Cena činí 127 €.

LeviLevi's ® 711 Skinny lets run away

Levi's ® 711 Skinny lets run away

Svetlo modré dámske jeans nohavice Levi '® 711 Skinny lets run away v prevedení skinny a destroy prederavením nad kolenom a pod vreckom v pravej časti. Šik kúsok zo zmesi 98% bavlny a 2% elastanu dostanete za 106 €.

Carhartt WIP W Casey Ankle Pant GalenaCarhartt WIP W Casey Ankle Pant Galena

Carhartt WIP W Casey Ankle Pant Galena

Dámske modré jeansy Carhartt WIP sú jemne šisované a strihané pohodlne s voľnejšími nohavicami a vyrobené zo zmesi 97.8% bavlny 2.2% elastanu. Cena činí 87 €.

Urban Classics Ladies SkinnyUrban Classics Ladies Skinny

Urban Classics Ladies Skinny

Čierne dámske jeans nohavice od značky Urban Classics, Ladies Skinny Denim Pants v tmavom prevedení sú praktické už svojou farbou. Materiálom je zmes 98% bavlny a 2% elastanu. Džínsy vyjdú na 44 €.

Sixth June Destroy JeansSixth June Destroy Jeans

Sixth June Destroy Jeans

Sivé dámske jeans nohavice od značky Sixth June s destroy motívmi , sú vyrobené zo zmesi 68% bavlny, 27% polyesteru, 3% viskózy a 2% elastanu. Ich cena činí 57 €.

Cheap Monday CommonCheap Monday Common

Cheap Monday Common

Svetlo modré dámske jeans nohavice od značky Cheap Monday s pomenovaním Common , majú voľný a pohodlný strih so širšími nohavicami. Sú vyrobené zo zmesí 99% bavlny 1% elastanu. Vyjdú vás po zľave z 72 € len 29 €.

Tak čo, vybrali ste si? Ak nie, ďalšie kúsky nájdete na Queens.cz .

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné a značky a značkové oblečenie.