Adidas zbrojí na jeseň a zimu 2017

Adidas zbrojí na jeseň a zimu 2017

26. augusta 2017, Adidas, jeseň a zima 2017, kolekcia, móda, šport, outfit

Sponzorovanej odkazy:

Objavte novú kolekciu značky Adidas pre jeseň a zimu 2017. Je výnimočná. Čím? Čítajte ďalej.

Leto je síce v plnom prúde, v ktorom skôr vŕšky zhadzujeme, napriek tomu sa však pomaličky jeseň hlási o slovo. Športová značka Adidas nedávno uviedla novú kolekciu streetového oblečenia pre nadchádzajúce obdobie. Tešiť sa môžete na obľúbené kúsky úplne v novom kabátiku a na veľa úplne nových kúskov – doteraz nevídaných módnych trendov.

Kolekcia Adidas Originals XBYO

Moderná kolekcia je pretkaná prvotriednymi modelmi, ktoré stelesňujú krásy Japonska. Za novou kolekciou stojí Satomi Nakumura, uznávaná dizajnérka strihov, ktorá sa preslávila luxusnou značkou Comme Des Garcons. Kolekcia sa vyznačuje jednoduchými strihmi v kontraste s neprehliadnu­teľnými detailmi. Sú to napríklad predtvarované lakte a kolená, vďaka ktorým oblečenie lepšie sedí. Oblečenie je vyrobené z vysoko kvalitnej a odolnej bavlny Yamayo.

Tepláková súprava v módnom sivom prevedení z kolekcie Adidas Originals XBYO.Tepláková súprava v módnom sivom prevedení z kolekcie Adidas Originals XBYO.

Kolekcia Adidas Originals Farm

Kolekcia prežiarená farbami a vzormi v brazílskom štýle, je výsledkom spolupráce Adidas so spoločnosťou Farm. V tejto kolekcii si prídu na svoje najmä ženy, ktoré si zamilujú kúsky inšpirované bohatou brazílskou flórou. Kolekcii dominujú etno vzory, potlač farebných motýľov a džungľa plná vtákov. Všetko toto a oveľa viac – to je nová kolekcia inšpirovaná Latinskou Amerikou.

Kolekcia Adidas Originals Farm je plná divočiny.Kolekcia Adidas Originals Farm je plná divočiny.

Nová kolekcia topánok – NMD a EQT

Obuv NMD je spojením topánok z predchádzajúcich kolekcií s inovatívnou technológiou boost TM a Primeknit. Môžete sa tešiť na osem úplne nových modelov streetových topánok. Užijete si ich nielen na šport, ale aj na prechádzky do mesta. Tiež topánky EQT vychádzajú zo známej kolekcie Adidas Equipment, ktorej minulosť siaha až k roku 1990. Teraz však úplne v novom, vylepšenom kabátiku. Spĺňajú najnovšie trendy a súčasné technológie módneho priemyslu im dodávajú na štýlovosti.

Vyrazte s ľahkosťou s novou obuvou NMD.Vyrazte s ľahkosťou s novou obuvou NMD.

Športové kolekcie Adidas – vždy o krok v pred

Športové kolekcie Adidasu ponúkajú ako každý rok základné kúsky, ktoré by nemali chýbať v žiadnom ženskom a mužskom šatníku. Na svoje si však prídu aj deti v novej detskej kolekcii Stelly McCartney, návrhárky Adidasu. Detská kolekcia naladí na nefalšovanú jesennú náladu aj tých najväčších plačkov. Deťom vyberajte napríklad z búnd rôznych dĺžok, nohavíc alebo doplnkov s výraznými farebnými prvkami.

Made by Stella McCartney.Made by Stella McCartney.

Klasika, ktorá nesmie chýbať v žiadnej športovej kolekcii, je oblečenie na tréning a fitness, beh, atletiku. Športové oblečenie využijete nielen pri športe, ale ocení ich každý, kto sa chce cítiť pohodlne a pritom spĺňať módny diktát. Do značky Adidas sa obliekajú ako špičkoví športovci, tak športoví začiatočníci. Športové oblečenie Adidas je synonymom pre funkčnosť materiálu, pohodlnosť a aktuálne módny trend.

Oslovila vás Adidas kampaň pre jeseň / zimu 2017? Tak hurá nakupovať.Oslovila vás Adidas kampaň pre jeseň / zimu 2017? Tak hurá nakupovať.

Foto: Adidas

Sponzorovanej odkazy: