Letné dobrodružstvo s náramkami Lavalier

Letné dobrodružstvo s náramkami Lavalier

19. augusta 2017, Lavalier, náramky, šperky, doplnky, štýl

Sponzorovanej odkazy:

Šperky mladej českej značky Lavalier si za krátku dobu svojho pôsobenia stihli nájsť tisíce fanúšikov a vidíme ich takmer všade okolo seba. Niet divu, nadväznosť na tradičnú Jabloneckú bižutériu, precízne spracovanie a lokálna výroba sú prvky, ktoré ťahajú a bavia. Keď k tomu pripočítame viac ako 350 rôznych typov náramkov pre mužov a ženy je jasné, že náramky Lavalier dokážu osloviť každého. Túžite aj vy po tomto jedinečnom spôsobe vyjadrenia seba samého?

Krása z prírody

Prírodné materiály, cenné kovy, kryštály z dielne Swarovski, drahokamy, brúsené perly, zlato, či zirkóny – to všetko značka Lavalier pri výrobe náramkov používa a vytvára tak unikátne náramky inšpirované prastarou budhistickou tradíciou. Hoci tieto materiály pochádzajú z rôznych kútov sveta, samotné návrhy aj kompletovanie doplnkov sú čisto českou záležitosťou. Značka sa môže dokonca pýšiť ochrannou známkou „rýdzo Český výrobok“. Aby bola zabezpečená tá najväčšia kvalita náramkov, sú všetky po výrobe ručne očistené, skontrolované a zákazníci ich dostanú v luxusnom balení.

Súlad a štýl

Až vlani, v roku 2016, vznikla vôbec prvá kolekcia Lavalier. Od tej doby značka do sortimentu zaradila dve limitované edície a počet jednotlivých typov náramkov vzrástol na neuveriteľných 350 kúskov. Jednotlivé kolekcie sú tvorené tak, aby sa medzi sebou dali ľahko kombinovať a krásne sa dopĺňali. Inšpiráciou pri ich vytváraní sú trendy z celého sveta – z New Yorku, Londýna aj medzinárodných veľtrhov. Zatiaľ poslednú dávku inšpirácie dizajnéri čerpali na najväčšom šperkárskom veľtrhu na svete Vicenza Fair 2017 v Taliansku. „Máme radi módu aj tradície a chceme dopriať našim zákazníkom originálne náramky, ktorými doplnia svoj outfit a podčiarknu štýl,“ vysvetľuje hlavná dizajnérka Natálie Valtová a dodáva: „Je pre nás tiež veľmi dôležité to, že sme priamy výrobca, nie maloobchodníci, a vyrábame v Čechách. Lokálnou výrobou chceme podporovať český priemysel a tiež sa snažíme nadviazať na tradíciu slávnej českej bižutérie z Jablonca nad Nisou, ktorá má korene až v 18. storočí a stále zostáva miestnym fenoménom. “

Foto: Lavalier

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.