Držte si klobúky! - Louis Vuitton a kolekcie jeseň / zima 2017

Držte si klobúky! - Louis Vuitton a kolekcie jeseň / zima 2017

22. augusta 2017, Louis Vuitton, Kolekcia jeseň a zima 2017, dámska kolekcia, dámska móda, trendy, štýl, hranice, folklórne motívy, americká športová móda, ľudové vzory, minulosť

Sponzorovanej odkazy:

Pre Nicolasa Ghesquiere, módneho návrhára a súčasného tvorivého riaditeľa domu Louis Vuitton, je zásadne dôležitý pojem hraníc. Svetoznáma značka Louis Vuitton posúva svoje hranice know-how, inovácie, dizajnu a cestovania už od svojho založenia roku 1854. V dnešnom globalizovanom svete nám hranice už nič nehovoria. Vďaka internetu a dopravným možnostiam môžeme byť v kontakte aj s ľuďmi na opačnej strane našej planéty. Aká je teda v dnešnej dobe nová definícia hraníc?

Kolekcia jeseň a zima 2017 od značky Louis Vuitton tiež odbúrava hranice a evokuje nomádsky štýl života. Mesto sa prelína s ďalekými obzormi, mužský svet so ženským, deň sa stáva nocou a tradícia módnej značky smädom po všetkom, čo prináša budúcnosť. Louis Vuitton predstavuje módu s veľkým „M“ a nadchádzajúca dámska kolekcia nie je výnimkou. Zákazníci ani fanúšikovia neprídu o nadčasové trendy a osobitý štýl.

V kolekcii pre nadchádzajúcu sezónu ustupujú tie hranice, ako ich poznáme, a objavujú sa úplne nové, ktoré vymedzujú jednotlivé štýly, akými sú klasická americká športová móda, slovanské ľudové akcenty, inšpirácie minulou módou, mestská klasika a magnetická sila folklórnych motívov a mnoho ďalších. Inšpiračných zdrojov je nepreberné množstvo, a preto ich v kolekcii zbadáme ihneď niekoľko.

Ambície značky Louis Vuitton mierili vždy vysoko a tento rok v marci vzala účastníkov módnej prehliadky kreatívna identita tohto velikána na najkrajšiu cestu. Veľkolepá show prebehla v Cour Marly, v samom srdci múzea Louvre, ktoré je najnavštevovanejším múzeom na svete. Ide o akýsi symbol priestoru bez hraníc, kde pozýva kultúra všetkých, aby sa vydali na cestu.

Vidieť boli hodvábne šaty, kožené bundy s retiazkami a veľké množstvo bohatých kožušinových búnd a viest. A touto krásou sa v predných radoch kochala závideniahodná suma celebrít, ako napríklad herečka Michelle Williams, ktorá bola za svoje úlohy vo filmoch Skrotená hora a Môj týždeň s Marilyn nominovaná na Oscara. Módnu prehliadku si nenechali ujsť ani herečky Jennifer CONELLA či Léa Seydoux. Miesto v prvom rade si držal aj americký herec, režisér a scenárista Justin Theroux, ktorý je už niekoľko rokov partnerom Jennifer Aniston.

Zdroj: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.