Ako na anglické leto? - Nathalie Bond Organics

Ako na anglické leto? - Nathalie Bond Organics

20. augusta 2017, Nathalie Bond, Nila, NILAstore, NILAnews, leto, nová kolekcia, kozmetika, peeling, prírodná kozmetika, vegánska kozmetika, pre vegánov, včelí vosk, vonné sviečky, mydlo, telový olej, balzam na pery, soľ do kúpeľa, himalájska soľ, esenciálne oleje, kokosový olej, jojobový olej, regenerácia, na pleť

Sponzorovanej odkazy:

Nathalie Bond, ktorá sa tiež prezýva skrátene len „Nat“, pochádza z Anglicka a ako väčšina z nás mala svoj sen. Pred tromi rokmi sa rozhodla, že je načase si ho splniť, a preto začala ručne vyrábať prírodnú kozmetiku bez pridanej chémie. Miešanie organických olejčekov, masiel a ďalších prírodných ingrediencií jej išlo tak dobre, že sama založila aj vlastnú firmu. Dnes v malej dielni v anglickom Sheffielde vyrába ošetrujúce prípravky, voňavé mydlá, soli do kúpeľa aj vonné sviečky, ktoré sú až na nejaké výnimky s obsahom včelieho vosku, vhodné aj pre vegánov.

Spoločnosť Nila, ktorá podporuje aj mnoho ďalších nezávislých značiek a dizajnérov, ponúka toto leto svojim zákazníkom aj produkty Nathalie Bond Organics. V Nila store máte možnosť zakúpiť si nádherné výrobky z úplne novej kolekcie.

V obchodoch či na e-shope Nila nájdete napríklad jemné balzamy na pery. Starajú o ochranu, hydratáciu a výživu vašich pier za pomoci kakaového masla, ktoré zvyšuje ich pružnosť, ricínového oleja, ktoré bránia proti nepriazni počasia a výťažky z dvoch druhov mäty majú hojivý účinok a navyše dodávajú perám sviežosť. Ponúkaný je v dvoch variantoch – ruža a pepermint.

Starostlivosť si môže dopriať aj vaša pleť a to vďaka výnimočne jemnému balzamu s príjemnou vôňou. Obsahuje esenciálne oleje z kvetov, ktoré pomáhajú poraziť stres a depresiu. Funguje skvele aj proti vloženým pórom. Doprajte svojej pokožke regeneráciu, ktorú si v lete zaslúži. Oleje z jojoby a marhuľových jadierok sa potom postarajú o výživu, ochranu a zdravie vašej pokožky.

Ďalším produktom z NILAnews sú soli do kúpeľa od Nathalie Bond. Ide o voňavú zmes blahodarných solí z Mŕtveho mora a himalájskej ružovej soli s upokojujúcimi esenciálnymi olejmi, alebo levandule a bergamotu, či ruže a pačuli. Obe tieto omamné vône vám zaistia dokonalý zážitok z kúpeľa.

Zamatovo jemné je aj tekuté mydlo, v ktorom sa skrýva kombinácia bio rastlinných olejov a esenciálnych olejov. Mydlo je perfektné na ruky, do sprchy aj do kúpeľa. Postará sa aj o čistenie vašej tváre.

Vzpruhu doprajete svojmu telu pomocou peelingu, ktoré sa vyrába zo zmesí soli z Mŕtveho mora, kokosového, jojobového a esenciálneho oleja z citrónovej trávy, mäty a eukalyptu, či pomaranča a cédrového dreva.

Pocit pokoja si zase naopak vychutnáte s telovými olejmi, ktoré na rozdiel od telových mliek s krémovou konzistenciou, prenikajú hlboko do pokožky a zanechávajú ju hydratovanú po dlhšiu dobu.

A v poslednej rade Nathalie Bond Organics ponúka sériu sladkých vonných sviečok, ktoré sa vyrábajú so 100% prírodného sójového vosku bez skrytých chemikálií. Neobsahujú herbicídy, pesticídy a geneticky modifikované látky. Akákoľvek z týchto sviečok premení váš dom na rozprávkovú kvetinovú záhradu.

Zdroj: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.