Hugo Boss a My Fashion

Hugo Boss a My Fashion

14. augusta 2017, Hugo Boss, My Fashion

Sponzorovanej odkazy:

Ste fanúšikom značky Hugo Boss (alebo sa ňou chystáte byť)? A chcete ten najucelenejší výber a tú najkompletnejšiu ponuku oblečenia a módnych doplnkov tejto známej značky? Teda zájdite do My Fashion.

Práve tam totiž toto všetko nájdete. Práve teraz sa známa nemecká značka HUGO BOSS u nás konečne dočkala toho správneho ocenenia v podobe dostatočného miesta. Značka je síce známa predovšetkým pánskou módou, oblekmi pre pánov, ale dnes je všetko inak.

predajňa na letisku Václava Havla, terminál 1predajňa na letisku Václava Havla, terminál 1

K dispozícii je teraz v rámci značky oveľa viac, a tak sa vám môže ľahko stať, že odídete z My Fashion celkom úplne a kompletne oblečení, a to kvalitne a štýlovo. A na svoje si prídu nielen páni, ale aj dámy, pre ktoré je v My Fashion samostatná dámska sekcia.

Česká firma My Fashion ponúka módu Hugo Boss rovno na troch miestach v Prahe. A to v centre mesta Na Příkopě 6, a v dvoch predajniach na termináloch Letisko Václava Havla. Na jeseň plánuje firma My Fashion tiež spustenie e-shopu na stránke My fashion , ktorý určite uvítajú všetci priaznivci značky, obzvlášť tí mimo Prahy.

predajňa na Příkopě 6 v Prahepredajňa na Příkopě 6 v Prahe

A čo tam dostanete?

  • Luxusné línie BOSS Men a Women zahŕňa oblečenie pre formálne a spoločenské príležitosti, pričom určená je zákazníkom, ktorí si potrpia na kvalitu, štýl a eleganciu.
  • Kolekcia BOSS Orange Men a Women je riešená v rytme aktuálnych módnych trendov s nápaditosťou a farebnejším poňatím aj originálnymi detailmi.
  • Tretí rad BOSS Green je lifestylová línia, cielená na aktivitu, pohodlné a ležérne oblečenie, ktoré ale stále vyzerá dobre a trendy.

Značka Hugo Boss je tu už od roku 1948. A to stále na špici odevného priemyslu, pričom aktuálne predáva svoje výrobky v 124 krajinách sveta a vo viac ako 6 100 predajných miestach. Jej meno je synonymom pre prémiovú a luxusnú pánsku i dámsku módu, špičkové spracovanie a dobre padnúce strihy.

Zdroj foto: My Fashion

Úvodné foto: predajňa Hugo Boss v termináli 2, letisko Václava Havla

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.