Trendy prerábky od Levi's®

Trendy prerábky od Levi's®

12. augusta 2017, Levis, jesenná kolekcia, prerábky, denim, džínsy, Levi's® Altered

Sponzorovanej odkazy:

Už vyše 144 rokov Levi's® ponúka džínsové kúsky, ktoré sa stali kultovým oblečením. Nosí ich a doslova miluje celý svet. A nová jesenná kolekcia Levi's® Altered je trendová. Je totiž prispôsobivá.

Denimové ikony, ako džínsy 501® alebo džínsová bunda, sú dnes akýmsi tvorivým plátnom pre všetkých, ktorí si ich chcú prispôsobiť a vyjadriť svoj názor. Všetci majú radi džínsy, v ktorých sa denne žije, nové, cool aj retro štýl. A ešte radšej ľudia sú, keď si môžu džínsové kúsky prispôsobiť a upraviť svojej vlastnej osobitosti a originalite.

A práve túto záľubu zakomponovali tvorcovia do jesennej kolekcie Levi's® Altered, teda Levis zmenené, čo znamená skutočne, doslova a do písmena zmenené, upravené a prerobené klasické designy, presne pre všetkých ľudí s alternatívnym vkusom.

Jedinečné kúsky majú výrazné detaily, ako stočené švy, odpárané goliere alebo manžety, nezačistené lemy, skryté vrecká na mince, nevybielené partie a záplaty. Je tu vidieť prácu s rôznymi odtieňmi denimu, využitím vintage motívov a materiálov z tradičných tkáčovní. Kúsky sú klasicky ušité, a znovu rozpárané, a opätovne málinko inak zošité.

V kolekcii dostanete okrem džínsov najobľúbenejšie strihy džínsov – pánske päťstojednotky, Skinny 510 ™ alebo Slim 511 ™ a dámske Skinny 501®, 711 i High Rise Skinny 721 alebo super široké zvonové a ďalšie.

Kolekcia Levi's® Altered vychádza od verných fanúšikov značky a toho ako si prispôsobujú Levis denimovky a vytvárajú tak svoje vlastné modely. Tým teraz Levis ušetril časť práce. Vyskúšate Levis prerábky?

Zdroj foto: Levis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, ostatné, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.