Letná kolekcia Tatiany Kovaříkovej

Letná kolekcia Tatiany Kovaříkovej

8. augusta 2017, Tatiana Kovaříková, kolekcia, dámska kolekcia, dámske oblečenie, návrhárka, TATIANA, tatiana by tatiana Kovaříková, leto 2017

Sponzorovanej odkazy:

Tatiana Kovaříková patrí k českým návrhárskym klenotom, ktoré uznávajú pre ich tvorbu aj v zahraničí. Niet divu, jej kolekcie sú plné luxusu a originality zároveň, čo je nadčasová kombinácia, ktorá len tak neprestane baviť. Najnovším počinom tejto návrhárky je kolekcia TATIANA pre leto 2017, ktorá bola klientom predstavená počas exkluzívnej módnej prehliadky v hoteli Four Seasons v Prahe. Nájdeme v nej Tatianin typický rukopis, teda čisté línie, precíznosť, ženskosť a už spomínanú nadčasovosť.

Óda na monochromatický look

Čistota a jednoduchosť sú tým, čo na celej kolekcii TATIANA by Tatiana Kovaříková na leto 2017 upúta na prvý pohľad. Tento koncept potom podporujú kvalitné materiály, padnúce strihy a perfektné spracovanie. Čo sa týka farieb, dominuje kolekcii predovšetkým biela a čierna. Tento monochromatický look potom miestami nabúravajú výrazné odtiene koralovej a ružovej spolu so stále trendy kvetinovým vzorom.

Ženskosť stále v kurze

Ženskosť a elegancia patrí k prvkom, ktoré z módy nevychádzajú. Aj to zrejme inšpirovalo pri tvorbe novej kolekcie Tatianu Kovaříkovú. Potrebnú jemnosť do novej kolekcie vnáša romantizujúce prvky inšpirované štýlom 70. rokov, volánikmi aj čipkami. Ide zároveň o tie najväčšie trendy súčasnej sezóny, ktoré krásne zapadnú do šatníka každej dámy. Skvele tu pracujú tiež kontrasty – široké formy v protiklade s úzkymi líniami. Zaujímavo potom pôsobí predĺžená dĺžka, ktorá v kolekcii vyniká.

Dámska móda na deň i noc

Jednotlivé kúsky sa hodia na mnoho rôznych príležitostí. Niektoré svojou ležérnosťou budú tou pravou voľbou pre letné večery strávené na letnej záhradke vášho obľúbeného baru a pribaliť si ich môžete, aj keď vás čaká dovolenka pri mori. Ďalšie potom vytvoria perfektný outfit do práce, či na významné spoločenské udalosti. Kolekcia TATIANA v sebe ukrýva nielen šaty pre denné nosenie, ale objavíte tu aj skvosty zo špeciálnej edície večerných šiat. Zárukou, že v nich skutočne oslníte, je nielen samotná návrhárka, ale tiež materiál. Róby sú totiž tvorené z čipiek a tylov zo Španielska a dokonale tak stelesňujú cit pre detail a kladú dôraz na neodolateľnú ženskú zmyselnosť.

Foto: Tatiana Kovaříková

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.