Biosophy: na vlne luxusu

Biosophy: na vlne luxusu

6. augusta 2017, Luxusná organická kozmetika, beauty concept store, Biosophy

Sponzorovanej odkazy:

To najlepšie z prírodnej kozmetiky na jednom mieste? Jedine v Bisophy. Tento jedinečný obchod totiž ide na vlnách organiky a bio. Potešte sa tou najlepšou kozmetikou, ktorá uzdravuje telo i myseľ.

Biosophy beauty concept store prináša unikátne prepojenie bio filozofie v oblasti predaja kozmetiky a kozmetickej starostlivosti. Biosophy – pure beauty


Beauty concept store Bisophy ponúka širokú škálu kozmetických produktov tých najkvalitnejších svetových značiek, ktoré možno zakúpiť v štýlovom kamennom obchode v pražskom Karlíne a v e-shope . V ponuke je široké portfólio produktov v starostlivosti o pleť, telo a vlasy. Nechýba aj dekoratívna kozmetika. Kozmetiku je možné nielen zakúpiť, ale aj vyskúšať na vlastnej koži.

Kozmetický raj

Žiadna zo značiek, ktorú ponúka Biosophy, nie je testovaná na zvieratách. Na svoje si prídu tiež vegáni a celiatici. Vyberať môžete zo značiek: 100% Pure, Abel Odor, BeautySoClean, Couleur Caramel, Fra Lippo Lippia, Ilia Beauty, John Masters Organics, Juice Beaty, Nobilis Tilia, Real Techniques, Sienna Byron Bay, So'BiO etike. V čom sú výnimočné?

100% Pure

Americká značka je vyrobená z prírodných surovín tej najvyššej kvality. Vyberať môžete ako z produktov starostlivosti o telo, tak zo širokej ponuky dekoratívnej kozmetiky, ktorá je úplným unikátom. Dekoratívna kozmetika je totiž prvou kozmetikou na svete vyrobenou z farebných pigmentov z ovocia a zeleniny. Väčšina produktov od 100% Pure je vegan a značke komplet bol udelený celosvetovo platný certifikát HCS, ktorý zaručuje, že jednotlivé produkty a zložky v kozmetike obsiahnuté neboli testované na zvieratách.

Očný krém Káva proti tmavým kruhom a vačkom pod očami a ovocím pigmentovaná predlžujúca čierna riasenka.Očný krém Káva proti tmavým kruhom a vačkom pod očami a ovocím pigmentovaná predlžujúca čierna riasenka.

Abel Odor

Značka Abel Odor predstavuje kolekciu piatich unisex vôní. Vytvorila ju Novozélanďanka Frances Shoemack spoločne s parfumérom Isaacom Sinclair. Parfumy Abel sú vyrobené z úplne prírodných ingrediencií s nulovými živočíšnymi zložkami. Toaletná voda s chladnou orientálnou vôňou a zmyselná elegantna voda napravo.Toaletná voda s chladnou orientálnou vôňou a zmyselná elegantna voda napravo.

Dezinfekčný čistič štetcov Wipeout od BeutySoClean

Na čistenie kozmetických štetcov je ten pravý čistič Wipeout, ktorý dokonale odstráni zvyšky produktov. Obsahuje morskú soľ, ktorá je účinná na baktérie, zároveň šetrná ku štetcom i pleti. Príjemne vonia.

Vďaka čističu Wipeout od značky BeuatySoClean je čistenie štetcov príjemné a bezpečné.Vďaka čističu Wipeout od značky BeuatySoClean je čistenie štetcov príjemné a bezpečné.

Couleur Caramel

Francúzska značka Couleur Caramel bola uvedená na trh v roku 2003 ako prvá profesionálna dekoratívna kozmetika v bio kvalite. Cieľom značky je robiť ženy krásne, zdravé. Špičkové produkty tejto značky nesú uznávané certifikáty ECOCERT A qualité FRANCE. Cenné ingrediencie, ktoré sa pri výrobe kozmetiky používajú, sú zárukou zdravej pleti. Kompaktný make-up v praktickom balení poskytuje výborné krytie s ľahkou púdrovou textúrou. Dostanete ich v niekoľkých farebných odtieňoch.Kompaktný make-up v praktickom balení poskytuje výborné krytie s ľahkou púdrovou textúrou. Dostanete ich v niekoľkých farebných odtieňoch.

Eco by Sonya

Značka Eco by Sonya sa preslávila samoopaľovacími prípravkami, ktoré neobsahujú nič škodlivé a umelé, žiadne syntetické potravinárske farbivo. Sú vyrobené z prírodného kakaa (kakaových bôbov), bylín, extraktov kvetov, extraktov z ovocia a harmančeka. Značka vlastní certifikát za prírodné samoopaľovanie – Organic Food Chain. Prírodný samoopaľovací krém a mlieko.Prírodný samoopaľovací krém a mlieko.

Fra Lippo Lippia

K značke Fra Lippo Lippia neodmysliteľne patrí logo ružového plameniaka, ktorého vytvorila berlínska výtvarníčka Monique Balmatie Jagroe. Fra Lippo Lippia je prírodná vegánska a bezlepková kozmetika. Z ich ponuky môžete vyberať multifunkčné líčidlá na pery, líca a balzamy na pery. Tónovací balzam Świt Manja a multifunkčné líčidlo na líca a pery Ziggy.Tónovací balzam Świt Manja a multifunkčné líčidlo na líca a pery Ziggy.

IIIa Beauty

Ilja Beauty ponúka široký rad prírodnej dekoratívnej kozmetiky vhodnej pre všetky ženy. Produkty obsahujú až 85% organických zložiek bez parabénov, ropných produktov, plnív, umelých konzervantov, lepku ani mliečnych zložiek. Kozmetika Ilja Beauty nie je testovaná na zvieratách, je vegetariánska a niektoré výrobky ponúkajú čisto na vegánskej báze. Jednotlivé výrobky zaujmú na prvý pohľad, sú balené do luxusných obalov z recyklovaného hliníka. Rúž Neon Angel a multifunkčné tyčinka Tenderly.Rúž Neon Angel a multifunkčné tyčinka Tenderly.

John Masters Organics

Americká značka s dvadsaťročnou tradíciou uspokojí tých najnáročnejších zákazníkov. Je synonymom pre kvalitu a bezpečnosť. Prípravky od John Masters Organics sú tvorené účinnými prírodnými ingredienciami, ktoré pochádzajú z biofariem a získali certifikáty EcoCert a Quality Assurance International. Kozmetika nie je testovaná na zvieratách a okrem včelieho vosku a medu neobsahuje živočíšne látky. Túto značku si chváli rad hviezdnych hercov, ako je Zooey Deschanel, Jake Gyllenhaal a Jessica Alba. Vyskúšať môžete niektorý z prvotriednych šampónov, mydiel, krémov. Obnovujúci šampón s medom a ibištekom a krém na ruky Pomaranč a Ruža.Obnovujúci šampón s medom a ibištekom a krém na ruky Pomaranč a Ruža.

Juice Beauty

Kalifornská organická pleťová a dekoratívna kozmetika Juice Beauty je na Slovensku pomerne nová, o svojej kvalite vás však presvedčí po prvom použití. Základ kozmetiky Juice Beaty tvoria organické rastlinné výťažky bohaté na antioxidanty a vitamíny, ktoré majú na pleť blahodarný vplyv. Väčšinu ingrediencií značka získava z ekofariem, preto je sympatická mnohým zákazníkom. Tvárou kozmetiky je herečka Gwyneth Paltrow, ktorá sa stala kreatívnou riaditeľkou pre make-up Juice Beuty. V súčasnej dobe značka ponúka viac ako 75 produktov bohatých na prírodné rastlinné pigmenty a antioxidanty.

Tekutý rúž a hydratačný make-up.Tekutý rúž a hydratačný make-up.

Nobilis Tilia

Nobilis Tilia je značkou vyrábajúca českú ošetrujúcu aromaterapeutickú kozmetiku určenú pre všetky vekové kategórie a pre rôzne problémy. Značku založil prírodovedec Zbyněk Šedivý a jeho hlavným mottom je žiť s prírodou v spoločnej symbióze. Kozmetické produkty sú vyrábané z poctivých zdrojov, jedná sa o 100% prírodné éterické oleje, kvalitné rastlinné oleje a bioaktívne látky Firma je členom Únie kozmetičiek a Asociácie českých aromaterapeutov. Ružový pleťový olej a krém na rozšírené žilky Arteris.Ružový pleťový olej a krém na rozšírené žilky Arteris.

Real Techniques

Značka kozmetických štetcov Real Techniques vznikla v roku 2011. Tieto vysoko kvalitné štetce navrhli vizážistky Samanthou a Nicole Chapmanovú, ktoré pracovali pre značky MAC, Estée Lauder a Chanel. Štetce sú vyrobené zo syntetických štetín, ktoré sú mäkké a ručne zastrihnuté. V kolekcii štetcov sú na výber štetce na make-up, púder, tvárenku, očné tiene a štetce pre dymové líčenie, tieňovanie a kontúrovanie. Štetce je možné tiež zakúpiť komplet v kozmetickej sade. Vyberať môžete z niekoľkých farebných variantov. Ružový vysúvací štetec Kabuiky a multifunkčná hubka na make-up.Ružový vysúvací štetec Kabuiky a multifunkčná hubka na make-up.

Sienna Byron Bay

Austrálska značka Siena Byronn Bay sa špecializuje na laky na nechty a produkty nechtovej starostlivosti. Pomenovanie nesie podľa slávnej austrálskej pláže Byron Bay. Všetky jej produkty sú vegánske a nie sú testované na zvieratách. Laky majú dlhotrvajúce netoxické zloženie. Zaujme aj obal, viečko každého laku je vyrábané ručne z dreva stromu, ktorý bol odstránený kvôli udržateľnosti a omladenie lesa. Potlač na obale je zo sójového atramentu a zaisťujú ho lokálne firmy, a to na recyklovaný papier. Celý proces výroby sa realizuje v Austrálii, a teda nevzniká žiadna karbónová stopa. Netoxický lak na nechty Charm s jemným strieborným leskom.Netoxický lak na nechty Charm s jemným strieborným leskom.

SO'BiO etike

Poslednou značkou, ktorú možno v Biosophe zakúpiť je francúzska značka SO'BiO etike, ktorej produkty sú dermatologicky testované a obsahujú aktívne látky, ktoré majú preukázateľné účinky. Vyberať môžete napríklad z micerálnych vôd, ktoré sú rýchlym, účinným a šetrným odličovadlom ako na pleť, tak oči.

Upokojujúca micelárna voda Calendula a čistiaca micelárna voda Aloe Vera.Upokojujúca micelárna voda Calendula a čistiaca micelárna voda Aloe Vera.

Foto: Biosophy.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Iveta Holasová. Článok nájdete v kategórii ostatné a parfémy a kozmetika.