Enja od Dermacolu = správny parťák do fitka

Enja od Dermacolu = správny parťák do fitka

4. augusta 2017, Dermacol, Enja Body Love, štíhla línia, parťák do fitka, kozmetika, kondícia, spevnenie, zoštíhlenie, celulitída, masážny olej, ženšen, koenzým Q10, telový balzam, sprchový gél, tréning, cvičenie, regenerácia, starostlivosť o pokožku

Sponzorovanej odkazy:

V dnešnej dobe je veľkým trendom zdravý životný štýl, ktorý je vo väčšine prípadov sprevádzaný aj pravidelným cvičením. Štíhla línia je v kurze a to najmä teraz v lete, keď odhaľujeme svoje telá najviac v celom roku. Či už prevádzkujete kolektívne cvičenia ako napríklad zumbu, alebo trénujete individuálne v posilňovni, tak ste si určite všimli, že vaša pokožka dostáva dosť zabrať. Netreba prepadať panike, pretože správna kozmetika vám pomôže dostať pokožku znovu do formy.

Možno poznáte ten pocit, keď sa už počas tréningu tešíte, až si vleziete do sprchy. V priebehu cvičenia sa vám totiž rozširujú póry, aby sa z tela mohol lepšie uvoľňovať ochladzujúci pot aj vylučované toxíny. Sprcha po tréningu je teda nielen veľmi uvoľňujúcou záležitosťou, ale tiež nutnosťou predovšetkým zo zdravotného hľadiska. Dermacol ponúka spevňujúci sprchový gél Enja, ktorý je unikátny kombináciou stimulujúceho ženšenu a chladivého mentolu. Obe tieto zložky podporujú metabolizmus pokožky, hydratujú ju a zvyšujú jej pružnosť a pevnosť. Vaše telo sa tak dostane do kondície oveľa ľahšie.

Ďalší výborný parťák do fitka je spevňujúci telový balzam od kozmetickej značky Dermacol. Ak cvičíte, tak zaiste viete, že za úspechom stojí pravidelnosť a rovnako tak je tomu aj pri používaní kozmetických prípravkov určených na spevnenie, alebo zoštíhlenie. Maximálneho efektu dosiahnete tým, že telový balzam nanesiete na osprchovanú pokožku hneď po cvičení. Dobre prekrvená pokožka totiž najlepšie absorbuje účinné látky. Spevňujúci telový balzam Dermacol obsahuje koenzým Q10, kreatín a výťažok z hroznových zrniek, ktorých spojenie chráni a posilňuje kolagénové a elastínové vlákna, redukuje prejavy pomarančovej kože a spomaľuje starnutie.

Ak vás trápi celulitída, tak siahnite po sére s vysoko účinným liporedukčným systémom ProvislimTM, kofeínom a rastlinnými extraktmi takisto z radu Enja Body Love od Dermacolu. Toto sérum tiež napomáha odbúravať tuky a zabraňuje ich ďalšiemu ukladaniu. Pomôže vám vo vašej ceste k dokonalej štíhlej postave.

Unaveným svalom po tréningu dopomôžete tiež dobrou masážou. Dermacol Enja telový olej proti celulitíde a striám obsahuje vyváženú kombináciu vysoko účinných prírodných olejov, vďaka ktorým viditeľne vyhladzuje celulitídu, zlepšuje vzhľad strií a obmedzuje ich vznik. Doprajte si pravidelné masáže, pretože zlepšujú krvný a lymfatický obeh, urýchľujú odvodnenie a oživujú unavenú pokožku.

Zdroj: Dermacol

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.