Pomôžte si Lichožrútmi! - Súpravy ponožiek SOLOSOCKS

Pomôžte si Lichožrútmi! - Súpravy ponožiek SOLOSOCKS

1. augusta 2017, Nila, ponožky, bio-bavlna, dámske, pánske, ona, on, SOLOSOCKS, Lichožrúti, farebné, vzory, veselé, unisex, pre mužov aj ženy, životné prostredie

Sponzorovanej odkazy:

Všetky ženy poznajú niekoľko-fázový prací proces – roztriediť špinavú bielizeň, hodiť ju do práčky, nechať usušiť, vyžehliť a roztriediť spodnú bielizeň a ponožky. Pokiaľ máte početnejšiu rodinu, tak sa vám pri posledných dvoch slovách možno zježili všetky chlpy na chrbte. Triedenie ponožiek je skutočne pre mnohých nočnou morou. Keď k tomu predsa len dostanete odvahu, tak sa takmer zakaždým stane, že aspoň jedna ponožka zostane navyše, ak nie viac. Poviete si, že ich identické dvojčatá zrejme zostali v inej kôpke a odložíte ponožky bokom. Pri ďalšom triedení sa však neobjavia a nakopia sa k nim ďalšie jednotlivé kusy bez náprotivkov. Pokojne aj po sto praniach sú stále osamotené niekde v rohu skrine a už sa nikdy nedočkajú toho, že sa z nich stane pár. A ako je toto možné? Môžu za to Lichožrúti! Tí sa totiž ponožkami živia, ale vždy zjedia len jednu a to tú nepárnu.

Lichožrútov možno prekabátiť a to so sadou ponožiek SOLOSOCKS, ktoré nájdete v predajnej galérii alebo na internetovom obchode Nila. Vyberať tu môžete celkom zo šiestich rôznych sád ponožiek. Každá z nich ponúka sedem rôznych ponožiek, ktoré možno akokoľvek kombinovať. Všetky ponožky sú vyrábané z najjemnejšej organickej bavlny a majú dvojitú pružnú mäkkú špičku, takže sú vhodné aj pre diabetikov. Ručné spoje ponožiek sú takmer neviditeľné. Sady ponožiek SOLOSOCKS sa predávajú v špeciálne navrhnutej recyklovateľnej krabičke, ktorá urobí radosť všetkým milovníkom životného prostredia.

Sady ponožiek Gehry (červená), Holscher (modrá), Jacobsen (žlto-zeleno-modro-béžová), Klint (fialovo-žlto-šedo-béžová), Van Dyke (modro-žlto-sivá) a Wilhelm (čierno-šedá) sú unisex a ocení ich ona, aj on. Ponožky SOLOSOCKS sa teda dajú považovať za dámske aj pánske. V rodine sa nemusíte hádať, aké ponožky sú čie, pretože ich môžu nosiť skutočne všetci. Ich veselé farebné vzory ocenia tiež deti. Ponožky sú však ponúkané v dvoch veľkostiach a to 36–40 a 41–46. Reč je teda o deťoch vo veku desať rokov a viac. V rodinách s väčšími a dospievajúcimi deťmi budú súpravy ponožiek SOLOSOCKS hotovým pokladom.

Zdroj: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a pánske oblečenie.