Dolce & Gabbana: pre ňu a pre neho

Dolce & Gabbana: pre ňu a pre neho

2. júla 2017, parfum, parfumy, Dolce & Gabbana, Light Blue, Light Blue Intense, vôňa

Sponzorovanej odkazy:

Je jedno, či svoju letnú dovolenku strávite v morských vlnách, obdivovaním tých najúchvatnejších pamiatok, či v tieni stromov pri svojom obľúbenom rybníčku. Nové verzie dvoch kultových vôní Dolce & Gabbana Light Blue a Light Blue Pour Homme vám budú výbornou spoločnosťou kedykoľvek a kdekoľvek. A leto bude vďaka ich zmyselnej sviežosti a unikátnym akcentom nezabudnuteľné a ešte viac vibrujúce. Vydajte sa spolu s týmito novými parfémami do hĺbok Stredozemného mora!

Light Blue Eau Intense Pour Femme

Majster parfumér Olivier Crespo začal písať 16 rokov po uvedení ikonickej vône Light Blue jej novú kapitolu s Light Blue Eau Intense pour Femme. Už pri prvom závane vône vás oslovia iskrivé tóny citrónu a jablka Granny Smith, ktoré tvoria pre letnú vôňu dobrý základ. V srdci parfumu nájdete oslnivé jazmínové lístky, nechýbajú ani ovocné a kvetinové akcenty miešajúce sa s elegantným nechtíkom. Osviežujúci dojem potom podčiarkuje typická stopa ambry a vzácneho pižma. Táto vôňa bude skrátka tým najlepším doplnkom ku každým letným šatám.

Light Blue Eau Intense pour Homme

Parfém Light Blue pour Homme už 10 rokov zdobí mužské ego a robí ho ešte príťažlivejším. Teraz sa aj táto obľúbená vôňa dočkala obmeny. Bol jej pridaný prídomok Intense, čo sľubuje, že sa môžeme tešiť na ešte výraznejší závan sviežosti a zmyselnosti. Vrchol vône vás osloví perfektným letným citrusovým osviežením z mandarínky a mrazeného grepu, sľubujúceho naozaj mrazivý pocit. Potom si na chvíľu vezme slovo aromatický jalovec, ktorý je nasledovaný ambrou zahalenou v pižme. Vôňa je vo výsledku silná a zmyselná, teda presne taká, aký by mal byť aj muž.

Kampaň Dolce & Gabbana

Nové parfumy si samozrejme žiadajú aj novú kampaň. Tá, rovnako ako parfumy samotné, oslavuje staré známe tváre, teda Davida Gandyho a Biancu Balti. Na fotografiách ich zachytáva svetoznámy režisér a fotograf Mario Testino a tou najúžasnejšou kulisou pre kampaň je Faraglioni v Stredozemnom mori pri ostrove Capri v Taliansku. Práve tam sa na útesoch stretávajú dvaja milenci a v prírodnej scenérii zažívajú opäť nádherné a zmyselné chvíle.

Foto: Dolce & Gabbana

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.