Kroky v eko obutí: s Veja teniskami!

Kroky v eko obutí: s Veja teniskami!

14. júna 2017, Nila, Veja, tenisky, fairtrade, eko, francúzska značka, obuv, letná kolekcia 2017, topánky z recyklovaných plastových fliaš, upcycling, redukcie emisií CO2, inovatívne technológie

Sponzorovanej odkazy:

Tenisky túto sezónu víťazia na plnej čiare. Obuv, ktorá sa dá nosiť ku všetkému, bez ohľadu na to, akú má farbu alebo vzorovanie. Z tenisiek sa stáva samostatná časť vášho outfitu, ktorá v ňom môže jednak dominovať alebo sa prirodzene stať jeho súčasťou. Ani jedno nie je na škodu.

Kamenný a internetový obchod Nila, ktorý propaguje módne eko značky, práve teraz ponúka sortiment tenisiek od francúzskej značky Veja (čítaj Veža). Táto spoločnosť sa pri nákupe bavlny sústredí na lokálnych pestovateľov, a čo sa týka získavania kaučuku, tak používa inovatívne eko technológie. V žiadnom prípade neprodukuje nadbytky, redukuje emisie CO2 a zamestnáva sociálne znevýhodnené osoby.

Niet sa preto čomu čudovať, že ekologické, odolné a hlavne krásne tenisky od značky Veja slávia úspechy na všetkých frontoch. Letná kolekcia, ktorú teraz dostanete v obchodoch Nila, predstavuje hneď štyri modely tenisiek v najrôznejších farebných prevedeniach.

Tenisky Wata

Sú neformálne a nadčasové. Slovo „Wata“ znamená v japončine bavlna. Vrchná časť, podšívka a stielka sú totiž vyrobené z biobavlny. Logo a podošva potom z prírodného kaučuku. Tento model tenisiek je ponúkaný v klasickej čiernej, v prírodnej krémovej farbe a ešte s kvetovým vzorovaním. Všetky tenisky Wata sú vyrobené v Brazílii a sú vhodné pre vegánov.

Model Esplar

Nila ponúka tiež jediný model tenisiek Esplar, ktoré sú tiež vyrábané v Brazílii. Zaujať vás na nich môže jednak bio-materiál, z ktorého sú vyrobené, ale aj ich čistá biela farba. Takéto tenisky sa skvele hodia k úzkym džínsom a čiernej koženkovej bunde alebo aj k akýmkoľvek letným šatám.

V-10

Model topánok V-10 je tiež vyrobený z ekologických a udržateľných materiálov. Táto kvalitná a pohodlná obuv je ponúkaná vo svetlo ružovej farbe, ktorá sa túto sezónu teší veľkej obľube nielen medzi módnymi značkami, ale aj medzi zákazníčkami. Pastelová ružová by rozhodne nemala vo vašom šatníku či skrinke na topánky chýbať.

Holiday tenisky

Holiday sú športové topánky klasického štýlu. Vyrobené sú však z recyklovaných plastových fliaš. Na jeden pár tenisiek sa spotrebuje celkom pätnásť kusov plastových fliaš. Tento proces premeny tzv. Upcycling vytvára inteligentné textílie, ktoré sú priedušné a vodotesné.

Zdroj: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.