Kolekcia Simplicity značky JAROSLAVA

Kolekcia Simplicity značky JAROSLAVA

12. mája 2017, kolekcia SIMPLICITY, značka JAROSLAVA, variabilita, návrhárka Jaroslava Procházková

Sponzorovanej odkazy:

Krásne vyladená kolekcia „Simplicity“ značky Jaroslava, sa predstavila v zaplnenej Mramorovej sále pražskej Lucerny.

Na móle zažiarili tváre českého šoubiznisu ako napríklad herečka a modelka Kateřina Kornová, či šansoniérka Renata Drössler. Obe s úsmevom a gráciou predviedli časť aktuálnej kolekcie a potvrdili zámer návrhárky Jaroslavy Procházkovej, že rovnaké modely môžu nosiť ako dámy stredného veku, tak aj ich dcéry.

Simplicity

Nová kolekcia „Simplicity“ nesie vo svojom názve pocit jednoduchosti, organizovanosti, ale pritom sľubuje individuálnu slobodu a poskytuje neobmedzený priestor pre vyjadrenie osobnosti. Značka Jaroslava tak pokračuje v unikátnom a osvedčenom použití revolučnej technológie, vďaka ktorej je možné z jedného kusu oblečenia vytvoriť štyri rôzne varianty nielen využitím lícovej aj rubovej strany, ale aj zvolením výstrihu na prednej alebo zadnej časti odevu.

Jednotlivé celky farieb, ktoré kolekciu „SIMPLICITY“ sprevádzajú, lichotia každému typu i veku žien. Významnú úlohu zohrávajú sýte a výrazné odtiene červenej a zelenej, spolu s béžovo-krémovou, ktorá v kombinácii so žakárovým vzorom vyjadruje životnú zložitosť a systematickos­ť ciest.

Elegancia v akcii

Kolekcia tak zaujme predovšetkým ženy, vyznávajúce krásny a elegantný šatník. Modely vytvorené zo sivej v jej rôznych akcentoch, v kombinácii s bielou farbou evokujú ulice mesta, budovy a celé mesto v jeho tajomnosti, zahalenosti, aj jasne danej štruktúre.

Veľmi záleží na každej žene, ako si nakombinuje pomocou vhodne vybraných doplnkov svoj look. Osobitosťou definitívne podčiarkne svoj imidž, štýl a osobnosť, bez toho, aby vyvolávala otázky, či ide o denné nosenie alebo slávnostnú príležitosť.

Značka Jaroslava túto voľbu uľahčí každej žene ponukou plédov, šatiek, šálov aj originálnych šperkov. Celá kolekcia je vytvorená z prírodných talianskych priadzí v zložení bavlna, viskóza, hodváb, alebo merino fine wool. Tieto materiály poskytujú komfort a zároveň ľahkú údržbu.

O značke a jej zakladateľke

Značka Jaroslava vytvára nielen úpletovú módu špecifickú pre náročnú klientelu, ktorá má záujem o nadčasový štýl čistoty dizajnu, výraznú kultivovanú farebnosť a kvalitné spracovanie. Limitované kolekcie sú vyrábané v Čechách z kvalitných talianskych materiálov.

Jaroslava Procházková, ktorá je majiteľkou a návrhárkou tejto značky, študovala VŠUP v Prahe, kde si osvojila kvalitnú podobu remeselnej tvorby a Saint Martin 's School of Art v Londýne, kde získala titul Master of Art v oblasti Fashion dizajn.

Zdroj foto: Jaroslava

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.