Retro štýl v Stefanel

Retro štýl v Stefanel

24. júna 2017,

Sponzorovanej odkazy:

Retro štýl sa vracia a navrátil sa aj do dámskej módy. Koleso módnej vlny sa otáča a bohémske retro prichádza. Poďme sa vrátiť o pár desiatok rokov naspäť a zaspomínať na 70 roky kvetinových detí a na bezstarostnú hippies atmosféru.

Rozviate, pohodlné, vzdušné a šmrncovné retro dámske oblečenie, taká je jarná a letná retro kolekcia 2017 od talianskej značky Stefanel.

Jednoduchý a moderný štýl

Talianska značka Stefanel stavila vo svojej kolekcii jar/leto 2017 hlavne na jednoduchosť strihu a moderný pohodlný štýl. Dominujú dlhé rozviate sukne a dámske šaty z príjemných vzdušných materiálov. Budete sa v nich cítiť neprehliadnuteľne a sexy.

Bohémske vybočenie z davu

Dovoľte si bohémske vybočenie z davu „nevýrazných dám“! Buďte štýlové a staňte sa ikonou v retro duchu minulých rokov. Oživte krásu retro obľúbených „zvonových nohavíc“. Inšpirujte sa talianskou štýlovou módou od Stefanel. Zvonové džínsy, letné splývavé a veľmi žensky pôsobiace voľné nohavice, to sú hlavné bohémske horúce novinky kolekcie pre jar/leto 2017 štýlovej módy od Stefanel.

Maximálne v pohode

V dámskej móde od Stefanel sa budete cítiť maximálne pohodovo a uvoľnene. Slnečnými lúčmi presvietené nežné blúzky v sýtych i pastelových tónoch, topy, tričká, voľné a super svieže ľahučké dámske splývavé overaly. To všetko sú neopozerané retro kúsky v modernom poňatí, ktoré na vás čakajú v novej kolekcii od talianskej značky Stefanel pre jar/leto 2017.

V štýle hippies

Bezstarostnosť a spontánnosť v retro hippies štýle v novom kabátiku. Hippies štýl sa ako červená niť citlivo linie celou kolekciou. Ukrýva v sebe jemnú romantiku a jednotlivé kúsky dámskeho oblečenia, môžete tak skvele a vkusne kombinovať.

Retro štýl sa vracia, je stále obľúbený, žiadaný a hlavne rozmanitý, tak ako všetky kúsky dámskeho oblečenia od talianskej značky Stefanel.

Zdroj foto: Stefanel

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Petra Fenclová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.