Tajomstvo správnej kabelky? O My Bag v NILA!

Tajomstvo správnej kabelky? O My Bag v NILA!

31. mája 2017, NILA, O my bag, kabelky, listové kabelky, peňaženky, holandská značka, značka z Amsterdamu, kvalita, ekologické spracovanie, koža, hovädzia useň, etický pôvod, bez použitia ťažkých kovov, trendy

Sponzorovanej odkazy:

Kabelka je jedna z najdôležitejších súčastí dámskeho outfitu. Dokáže si dnes niektorá z nás snáď predstaviť vyjsť z domu bez nej? Maximálne v prípade, že ideme vyvenčiť nášho psíka. V ostatných situáciách je kabelka úplne nevyhnutná. My ženy totiž potrebujeme mať niektoré z vecí neustále pri sebe a rozhodne nás nebaví ich nosiť vo vreckách. Možno priznáme, že sa nám mnohokrát v kabelkách ukrývajú aj také veci, ktoré sú úplne zbytočné, ale mnohé z nich v nej má svoje jasné miesto. Mobil, peňaženka, vreckovky, zrkadielko, lesk na pery, antibakteriálny gél, krém na ruky, slnečné okuliare, kľúče, žuvačky a voňavka – to všetko sa musí niekam zmestiť.

V nezávislej predajnej galérii a internetovom obchode NILA práve dostanete kabelky, listové kabelky a peňaženky od O my bag. Táto holandská značka by rozhodne nemala ujsť vašej pozornosti. Svojim zákazníčkam totiž ponúka trendy kúsky so zárukou etického pôvodu a ekologického spracovania. Kabelky a iné módne doplnky sú vyrábané z hovädzej usne bez škodlivých chemikálií a to za spravodlivých, bezpečných a zdravie neohrozujúcich podmienok. Špičková kvalita je už len čerešničkou na torte.

V obchodoch Nila si práve teraz môžete vyberať napríklad z troch typov kabeliek Audrey v dvoch veľkostiach a rôznych farebných variantoch. Tieto kabelky sú veľmi moderné a sú opatrené nastaviteľným popruhom cez rameno. Majú zapínanie na magnet a vnútri ukrytú malú kapsičku. Koža, z ktorej sú vyrobené, pochádza z Toskánska a vy si môžete zvoliť kabelku Audrey buď v hnedočiernom či modročiernom prevedení.

Ďalšia kabelka nesie označenie Josephine a je perfektnou spoločníčkou na večerné plány. Má odnímateľný a nastaviteľný popruh z kože, takže sa z kabelky môže razom stať peňaženka. Vnútri je navrhnutá veľmi prakticky, má dostatok priestoru pre karty, telefón aj rúž.

Značka O my bag má v ponuke aj niekoľko trendy peňaženiek. Ihneď na prvý pohľad ma zaujal netradičný guľatý tvar a dizajn peňaženky Luna, ktorá je vyrobená z kvalitnej kože bez použitia ťažkých kovov. Peňaženka Envelope je zase veľmi nadčasová. Je zhotovená v prírodných farbách a je dostatočne priestranná. Má niekoľko priehradiek a vreciek na karty a drobné. Peňaženiek od O my bag však dostanete oveľa viac. Presvedčte sa sami na Nila.cz .

Zdroj: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Hedvika Fajkusová. Článok nájdete v kategórii doplnky a kabelky a tašky.